Projekty domów: 15319, wersje: 32106    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies | Kontakt
24 366 99 44
723-347-422
pn - pt 8:00-20:00
biuro@ign.com.pl | kontakt
Zapytaj o projekt na GG

Największa społeczność budujących! 44029 użytkowników, 512570 zdjęć, 602096 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 759
« Poprzednia | strona: 9 z 38 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: ATOS »
Tytuł opinii: ptojekt ATOS
Autor: Magdalena - Tychy, dodano: 2011-02-13 17:11:45
ocena: ATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinie
Opinia: projekt domu Atos spodobał mi się przede wszystkim dla swojej prostoty i jednoczesnym stylu jaki posiada ten dom jedyną zmianą będzie zamiana drzwi z kotłowni z oknem co spowoduje że będzie bliżej i łatwiej z dowozem węgla

Projekt: JAŚMIN »
Tytuł opinii: jasmin
Autor: krzysztof - gliwice, dodano: 2011-02-08 18:40:49
ocena: JAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinie
Opinia: projekt piekny dlatego go wziąłem:) zmiany to ściany na porotherm

Projekt: GRZEGORZ »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie
Autor: Teresa - Stoisław, dodano: 2011-02-04 17:28:27
ocena: GRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinie
Opinia: Wybraliśmy projekt ponieważ domek jest nieduży, wygodny i niedrogi w utrzymaniu. Zmieniamy dach na dwuspadowy 40 stopni.

Projekt: ANETA »
Tytuł opinii: projekt Aneta
Autor: Anna - Gdańsk, dodano: 2011-02-04 11:19:06
ocena: ANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinie
Opinia: Jesteśmy trzyosobową rodziną, często przyjmującą gości. Projekt domu wybraliśmy kierując się głównie jego funkcjonalnością. Wyraźnie oddzielona część dzienna od nocnej, duża garderoba. Jeśli chodzi o zmiany zdecydowaliśmy się zamknąć kuchnię, garaż przerobiliśmy na biuro-zrezygnowaliśmy w drzwi garażowych robiąc wejście od strony ganka.Zlikwidowaliśmy szafę w przedpokoju, powiększając garderobę.

Projekt: BELLA »
Tytuł opinii: projekt bella
Autor: Marta - wojnowice gmina opalenica, dodano: 2011-02-02 12:15:44
ocena: BELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt jest rewelacyjny. Nie jest to duży dom aczkolwiek super poustawiane są pomieszczenia.

Projekt: TYMEK 1 »
Tytuł opinii: opina domu Tymek1
Autor: M@dzi@ 29 - Dolaszewo k/Piły, dodano: 2011-01-29 18:49:09
ocena: TYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinie
Opinia: Tymek 1 jesto skromny mały domek dla piecio osobowej rodzinki za całkiem przyzwoite pieniądze prosty dach cztery ściany mały ciasny ale własny. Oglądałem tysiące projektów ale tymek to jest to mi najbardziej przypadło do gustu wiecej napisze jak zaczniemy budowę

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: O projekcie GRANAT:)
Autor: Anna - Rzeżęcin, dodano: 2011-01-25 18:17:01
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Chciałabym polecić wszystkim budującym projekt GRANAT.
Swą prostotą,skromnością a zarazem elegancją przewyższa wszystkie inne projekty.Od razu wpadł nam w oko.Wielokrotnie patrząc na niego poczuliśmy emanujące z niego ciepło,które za każdym razem sprawiało,że pojawiał sie uśmiech na naszych twarzach,radość w sercu i świadomość że może być nasz.Domek niczym z bajki.Także jego funkcjonalność nas bardzo zadawala.Szukaliśmy projektu z pokojem i salonem na dole-GRANAT jako jeden z niewielu taki układ posiada.Do zakupu tegoż projektu zadecydował też jakże ważny koszt budowy,który jest bardzo zadawalający:)Co do zmian to mamy ich nie dużo.Zastosowana została zmiana lokalizacji komina i przedłużenie garażu.Cóż więcej...marzenia nasze powoli się spełniają,ruszamy z budową.Mamy nadzieję,że gdy już będzie cały gotowy niejeden przechodzący obok niego będzie mógł nacieszyć oko i troszkę nam pozazdrościć.Projekt godny polecenia a wszystkim budującym życzymy wytrwałości!

reklama
Projekt: MARYSIA »
Tytuł opinii: Nasza Marysia
Autor: Iwona - Kąty Wrocławskie, dodano: 2011-01-25 17:14:47
ocena: MARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinie
Opinia: Wybór odpowiedniego projektu okazał się dotychczas najtrudniejszą decyzją od momentu, gdy postanowiliśmy - BUDUJEMY DOM. Szukaliśmy około pół roku, w końcowym etapie wyłoniliśmy trzy projekty (bardzo podobne). Ostateczną decyzję podjął mój maż, będzie Marysia. Jeszcze raz oglądnęlismy projekt i doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu dalej szukać. Marysia ma wszystko czego potrzebujemy i nazywa sie tak jak nasza ukochana ciocia. Mamy nadzieję, że realizacja tego projektu, jest możliwa dla przecietnego Kowalskiego, czy Nowaka. Jest to prosty, niedrogi dom dla wszystkich, którzy marzą o własnym małym, białym domku.
Duży salon-takiego szukaliśmy. Łazienka na dole jest z oknem, bardzo mi na tym zależało. Pokoje na poddaszu średniej wielkości nie za duze, w sam raz na sypialnie. Jest tez garderoba, miejsce kobietom bardzo potrzebne. Dodatkowym atutem jest duża kotłownia.
Po zakupie projektu, Pani Architekt dokonała kilku zmian, część na nasza prośbę, a inne uzaleznione były od usytuowania działki.
1. dobudujemy mały ganek, bowiem wiatrołap jest mały,
2. pod gankiem bedzie mała piwniczka-spizarnia,
3. garaż musimy zdecydowanie obnizyć, z powodu róznicy poziomów na działce,
4. po obniżeniu garazu, pokój nad sypialnią bedzie na tzw. półpietrze,
5. nad tymże pokojem powstanie strych wys ok. 2,35m
6. bedą też niewielkie zmiany okien, rezygnujemy z dwóch okien dachowych, w salonie od południa wstawiamy duże okno, zamiast dwóch małych-jedno wieksze.
7. drzwi do kotłowni bedą na ścianie północnej.
Po wprowadzeniu tych zmian, Marysia podoba nam sie jeszcze bardziej. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę i wiosną rozpoczynamy realizowć swoje marzenia. Wszystkim, którym trudno sie zdecydowac radzę nie szukajcie zbyt długo i tak wrócicie do Marysi, bo jest najlepsza. Pozdrawiam serdecznie I.D.

Projekt: GULIWER »
Tytuł opinii: opinia guliwera
Autor: tomasz - aleksandrow, dodano: 2011-01-25 16:34:32
ocena: GULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinie
Opinia: dla nas proiekt super po obejrzeniu wielu proiektow wybralismy guliwera i po malych kosmetycznych zmianach bedzie idealny dla naszej rodziny , polecam dla tych ktorzy ceniom sobie funkcjonalnosc na nieduzej powierzchni

Projekt: PORTOS »
Tytuł opinii: Portos opinia o projekcie
Autor: Monika - NIedźwiady, dodano: 2011-01-23 17:55:52
ocena: PORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opinie
Opinia: projekt Portos od razu wydał nam się idealny. Nie za duży, nie za mały, rozkład pomieszczeń również pozostawiliśmy prawie bez zmian. Jedyne, jakie wprowadziliśmy to:
- rezygnacja z garderoby (powiększyliśmy pokój z oknem balkonowym),
- rezygnacja z pralni (powiększyła się łazienka i stworzyliśmy mały schowek)
- przesunięcie ściany w łazience na parterze w stronę ściany oddzielającej od salonu ponieważ wydawała nam się za mała (a od ściany oddzielającej salon od łazienki usunęliśmy ścianki boczne - pasowałyby do szafy ale nie planujemy jej w tym miejscu)
- przesunęliśmy okno dachowe, które miało być w pralni tak aby oświetlało korytarz (ponieważ nie było tam przewidziane żadne okno i byłoby zbyt ciemno)
- usunęliśmy też okno dachowe z miejsca po garderobie
- opuściliśmy podłogę w kotłowni do poziomu -15cm (tak doradził nam projektant)
- zrezygnowaliśmy też z balkonów w pokojach oprócz pokoju nr 5 na poddaszu
Uważamy, że ten dom będzie idealny dla naszej rodziny - funkcjonalny i przestronny.

Projekt: GROSZEK »
Tytuł opinii: To właśnie ON !
Autor: Aldona - Górne Grądy, dodano: 2011-01-22 15:25:09
ocena: GROSZEK - projekty domów - opinieGROSZEK - projekty domów - opinieGROSZEK - projekty domów - opinieGROSZEK - projekty domów - opinieGROSZEK - projekty domów - opinie
Opinia: Chyba wszyscy dokładnie wiemy, jak trudno znaleźć dla siebie wymarzony projekt domu. Setki przejrzanych stron katalogów, setki przejrzanych stron internetowych i wreszcie wyłania się ON. Wszystko dokładnie tak jak sobie wymarzyłeś, idealny. Od tej pory śnisz o NIM po nocach i ciągle masz GO przed oczami. Dla nas właśnie taki jest projekt GROSZEK. Jest po prostu idealny. To co nas urzekło to prosta bryła budynku, duży salon i sypialnie rozmieszczone na jednym poziomie, duże pomieszczenie gospodarcze i możliwość zagospodarowania poddasza.
Zmiany jakie chcemy wprowadzić, to likwidacja po jednym oknie w dwóch sypialniach, dzięki temu staną się bardziej ustawne. W kuchni planujemy wygospodarować małą spiżarnię. Chcemy również zrobić dłuższe zadaszenie przed domkiem oparte na dwóch filarach.
Polecamy firmę IGN, ponieważ wywiązała się ze swojego zadania znakomicie. Projekt dotarł do nas w ciągu 3 dni.Otrzymaliśmy również dodatkowo pozwolenie na wprowadzenie zmian i dziennik budowy gratis.
Budowę zaczynam latem. Mamy nadzieję, że Wy również znajdziecie swój wymarzony DOM.

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2g
Autor: Tomasz - Elbląg, dodano: 2011-01-09 18:16:28
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Konkretna firma, szybko sprawnie bezproblemowo(po trzech dniach od zakupu projekt w domu). Dokonaliśmy kilka zmian w projekcie a mianowicie:
*zabudowa jednego okna w kuchni ,
*powiększenie salonu poprzez dodanie wykuszu oraz likwidacja zacienia
* zamiast garderoby na dole będzie spiżarnia
* powiększenie łazienki na dole
*przebudowa łazienki na poddaszu oddzielne wejście do łazienki (nie z pokoju)
*podniesienie ścianki kolankowej
* zamiast drugiej łazienki na górze będzie pralnia i suszarnia.
* dodanie jeszcze jednego okna w garażu oraz zwiększenie okien

Projekt: AMARETTO »
Tytuł opinii: Amaretto
Autor: Tomasz - Olsztyn, dodano: 2011-01-06 10:50:05
ocena: AMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Przeglądając dziesiątki projektów żaden nie spełniał naszych oczekiwań w 100%. W jednym brakowało nam balkonu, w innym brakowało upragnionej przez żonę garderoby. Jednak pod koniec roku pojawiło się Amaretto. Od razu wiedzieliśmy że to jest ten wymarzony dom. Nie wprowadzamy zmian w projekcie. Wyjątkiem jest ogrzewania, które jest bardzo indywidualną sprawą uzależnioną zarówno od funduszy jak i możliwości uzbrojenia działki. Dużym atutem projektu jest jego świeżość. Dla nas największym argumentem przekonywującym do tego projektu był pokój na parterze, który normalnie będzie wykorzystywany jako gabinet do pracy, a w okresie świątecznym jako pokój gościnny dla rodziny. Dziś przy rozmowie ze znajomymi na każde pytanie dotyczące projektu możemy mówić tak! A będziecie mieli spiżarnie?- tak. A balkon?- tak. A będziecie mieli garderobę? – tak. A kotłownie?- pewnie! Jedyne czego nie ma amaretto to garaż ale w moim przypadku to tylko plus bo nie wyobrażam sobie garażu w małym domku w którym zmieścił bym dwa samochody, rowerki i wózek dla dzieci. Po zakończonej budowie tego pięknego domu na pewno pierwszy drink na toast będzie z amaretto.

Projekt: GRACJAN »
Tytuł opinii: Opinia projektu Gracjan
Autor: Radek - Jabłonna, dodano: 2011-01-03 20:04:39
ocena: GRACJAN - projekty domów - opinieGRACJAN - projekty domów - opinieGRACJAN - projekty domów - opinieGRACJAN - projekty domów - opinieGRACJAN - projekty domów - opinie
Opinia: Po analizie setki projektów wybraliśmy Gracjana- lustro z podwójnym garażem, gdyż bardzo spodobał nam się jego wygląd zewnętrzny no i układ pomieszczeń w środku. Na pewno dokonamy kilku zmian, a mianowicie: 1. nad garażem planujemy pokój dla siebie , a w nim mamy zamiar zrobić garderobę i łazienkę oraz balkon od strony płd-zach 2. Powiększenie wiatrołapu kosztem gabinetu oraz jak się uda powiększenie łazienki na dole 3. Likwidacja okna w salonie od strony zach 4. Być może podpiwniczenie części garażu- wejście przez pomieszczenie gospodarcze.

Projekt: DANDYS »
Tytuł opinii: Dandys
Autor: Leszek - Zabajka, dodano: 2010-12-29 13:45:10
ocena: DANDYS - projekty domów - opinieDANDYS - projekty domów - opinieDANDYS - projekty domów - opinieDANDYS - projekty domów - opinieDANDYS - projekty domów - opinie
Opinia: Wybralismy Dandysa poniewaz jest bardzo praktycznym i funkcjonalnym domem. Bez wiekszych problemow mozna dokonac w nim zamierzonych zmian zarowno przed jak i po wybudowaniu. Jest bardzo przestrzenny a zewnętrznych wyglądem pasuje praktycznie do kazdego otoczenia. Jesli chodzi o zmiany to rezygnujemy z balkonu z tylu i robimy jeden duzy pokoj z 2 planowanych w tamtym miejscu, w dachu dolozymy 2 okna dachowe i tym sposobem bedziemy miec ciekawe widoki w bezchmurna noc:)

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2G
Autor: Basia - Warszawa, dodano: 2010-12-23 11:23:27
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Długo rozglądaliśmy się za domkiem, który byłby zarówno ładny jak i funkcjonalny. Opałek 2G spełnił nasze wyobrażenie i decyzja o zakupie tego projektu została podjęta przed Świętami :)
Zmiany jakie wprowadziliśmy to połączenie łazienki z garderobą i tym samym uzyskanie dodatkowego pokoju/gabinetu (ja chciałam z garderoby zrobić pralnię ale uległam ;)).
Sama realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo!!! Dzięki doskonałej obsłudze firmy projekt był dla mnie prezentem mikołajkowym - otrzymałam przesyłkę 06 grudnia.

Bardzo polecam zarówno firmę IGN jak i projekt ww. domku :)

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Nasza ISKIERKA
Autor: Lucyna - Bydgoszcz, dodano: 2010-12-22 09:54:35
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Szukalismy z mężem projektu prostego i przytulnego domku. Nieprzespane noce, godziny dyskusji, w każdym projekcie czegoś brakowało... I pewnego pieknego dnia znalazłam projekt o ISKIERKA. Domek posiada świetnie rozmieszczone pomieszczenia,z podziałem na część dzienną(dół) oraz naszą prywatną. Duży salon oczywiście z kominkiem, jadalnia, niezaduża kuchnia. Na górze sypialnie oraz duża łazienka z oknem dachowym:) Nasza 3 letnia córka odrazu pokazała gdzie będzie jej pokój i że zabiera tam swojego ulubionego misia:)Uważam, że projekt jest przemyślany i "skrojony na miarę" dla naszej 3 osobowej rodzinki. Żeby nie było tak idealnie to jednak mamy jedną zmianę. Rezygnujemy z balkonu, gdyż właśnie tam bedzie pokój córki, a że dzieci mają różne pomysły to wiadomo nie od dziś. Wiosną zaczynamy budowę. Pozdrawiam wszystkich, którzy zauroczeni tym projektem zdecydowali się na budowę ISKIERKI.

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: Opałek 1G
Autor: Paweł - Pasłęk, dodano: 2010-12-18 20:31:16
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Po walkach z wyborem projektu zdecydowaliśmy się z żoną na zakup Opałka. Budowa na wiosnę już się nie mogę doczekać.

Ze zmian będziemy likwidować skos w salonie, 1 okno w kuchni. Powiekszenie ubikacji na dole tak żeby wszedł prysznic, a nad górą się jeszcze zastanawiamy

Projekt: JAWORKI 9 DW »
Tytuł opinii: jaworki drewniane
Autor: Marcin - pustkow, dodano: 2010-12-18 17:45:31
ocena: JAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinie
Opinia: WITAM
Nie moge niestety napisac niczego pochlebnego na temat projektu.
MASA BLEDOW !!!!'
Nie wiem,czy wynika to z niedbalstwa czy z braku wiedzy.
Podstawowa sprawa skalowanie.Pierwszy rzut budynku i co widzimy.FILARY PODPIERAJACE sa ewidentnie mniejsze niz belki domu,a patrzac na wymiary to jednak maja 30 cm wobec 25 ciu jakie maja belki.
Jako,ze przed zakupem nie ma mozliwosci dokladnego sprawdzenia szczegolow taki mankament jest naprawde istotny.
Ale to drobiazg.
Jak jest rozrysowana ;kapliczka; tylko panstwo racza wiedziec.NA RZUCIE GLOWNYM pieknie widac ostatki weglow wystajace po bokach a patrzac na projekt widac ewidentne przesuniecie.
NASTEPNY BLAD wiezba.Jak mozna tak planowc ulozenie murlaty????!!! Czym to potem wykonczyc i jak ochronic sie przed przemarzaniem!!!???? jezeli jest ulozona w srodku belki.
I GRZECH NAJWIEKSZY.JAK MOZNA SCIANY NA PODDASZU STAWIAC NA STROPIE,A NIE W LINI ZE SCIANAMI PARTERU!!!???
cO WY SOBIE PANSTWO ZARTY ROBICIE.
KOMPLETNY BRAK WIEDZY.Nie kupilbym tego projektu po raz drugi i nikomu nie polece.
Odpowiedź IGN: Poniżej nasze stanowisko w sprawie (rzekomych) błędów w projekcie JAWORKI 9 DR.

Opracowanie naszych projektów jest dokładne i szczegółowe.
Dokładamy starań aby dokumentacja projektowa była czytelna i nie zawierała błędów.

Przesłana do nas opinia dotycząca projektu JAWORKI 9 DR została przez nas przeanalizowana pod kątem stawianych przez piszącego opinię uwag i zarzutów (rzekome błędy).

Po przeanalizowaniu stwierdzamy- co następuje:

-projekt jest opracowany przez uprawnionego architekta i uprawnionego inżyniera konstruktora. W części konstrukcyjnej obejmuje (m.innymi) szczegółowe obliczenia konstrukcyjne.

W obliczeniach tych przewidziano również obciążenie ścian działowych poddasza na strop. W opinii o projekcie napisano:

GRZECH NAJWIEKSZY.JAK MOZNA SCIANY NA PODDASZU STAWIAC NA STROPIE, A NIE W LINI ZE SCIANAMI PARTERU!!!???

Można (!!!!) . Otóż – dawniej – tradycyjnie sytuowano ściany poddasza dokładnie w osi ścian parteru. Jest to rozwiązanie przestarzałe i archaiczne.
Obecnie (zwłaszcza w przypadku ścian działowych) – po dokonaniu obliczeń konstrukcyjnych istnieją większe możliwości w tym zakresie.

Coś- co zostało określone – największym grzechem w tym projekcie – jest rozwiązaniem prawidłowym i rozwiązaniem współcześnie często stosowanym.

Również pozostałe uwagi i zastrzeżenia nie potwierdzają się.

Układy węgłów w ścianach są narysowane prawidłowo, wymiary słupów konstrukcyjnych podano właściwie, więżba dachowa i lukarna są zaprojektowane prawidłowo pod względem konstrukcyjnym (są to typowe rozwiązanie ciesielskie), lokalizacja murłaty jest zaprojektowana właściwie i umożliwia poprawne jej ocieplenie (szczegół w części konstrukcyjnej).

Informuję również, że projekt JAWORKI 9DR jest w naszej ofercie od roku 2008. Został od dotychczas sprzedany 84 razy. Dotąd nikt, kto go kupił, buduje lub ukończył budowę nie zgłaszał takich (lub innych) zastrzeżeń do projektu. Przeciwnie- projekt ten cieszy się dużym zainteresowaniem, a ludzie którzy go wybudowali są zadowoleni z tego, że właśnie ten projekt wybrali.

Mamy nadzieję, że osoba zgłaszająca te uwagi ponownie przeanalizuje projekt (być może z cieślą, lub architektem) i zmieni (naszym zdaniem pochopną i nieprawdziwą) opinię o naszym projekcie.

Pozdrawiam
Władysław Piwowarczyk
Architekt



Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka-cóż więcej potrzeba?
Autor: Bartek - Bierutów, dodano: 2010-12-17 09:26:39
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Domek Iskierka zaraził moją rodzinę niesamowitą prostotą, a także pełną funkcjonalnością wnętrz. Dla mojej czteroosobowej ekipy wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Może ktoś powiedzieć, że są ładniejsze projekty. Może i są, ale nam Iskierka odpowiada i to w niej będziemy mieszkać. Niewielkie zmiany poczynimy, jednak to nie odbierze Jej wyglądu i uroku. Rodzinne ciepło podgrzeje z pewnością kominek, którego iskry żarzyć się będą również w naszych sercach.
Iskierka... Cóż więcej? Proponuję złoty medal dla projektanta. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i zaparcia w trakcie budowy.

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 38  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (pt.17)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma