Projekty domów: 16056, wersje: 33640    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
pn.-pt. 8-16
biuro@ign.com.pl | kontakt
Największa społeczność budujących! 47654 użytkowników, 547067 zdjęć, 646758 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 769
« Poprzednia | strona: 9 z 39 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: SYNTIA II »
Tytuł opinii: Nasz domek
Autor: Tomek - Budki, dodano: 2011-03-23 21:51:04
ocena: SYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinie
Opinia: Witam. Po zamówieniu projekt dostarczony w kilka dni. Wybraliśmy Syntię II, ponieważ jako jedyny z nielicznych z podwójnym garażem spełniał warunek planu przestrzennego zagospodarowania naszej Gminy. Po drugie spodobał się nam. Prosta konstrukcja, kopertowy dach, duże pokoje i wystarczająco wysoka ścianka kolankowa na poddaszu. Wprowadziliśmy kilka zmian w postaci braku okienka w pokoju przy wejściu do domu, a okno w salonie będzie obniżone do posadzki bez drzwi balkonowych na taras. Dalej zobaczymy w trakcie budowy co tu jeszcze zmienić. Już tylko chwila dzieli nas od początku budowy. Pozdrawiamy

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: Opinia Opalek 1 g
Autor: Krzysztof - Poznan, dodano: 2011-03-21 17:40:57
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Witam wszystkich! Biuro Ign zapewnia szybka przesylke, jest rzetelne i punktualne. My otrzymalismy nasz wymarzony projekt w ciagu 3 dni. Zmiany jakich dokonamy to: Powiekszenie drzwi frontowych, podniesienie fundamentu, wyprowadzenie naroznika i wstawienie 2 okien oraz na pietrze zamiast dwoch lazienek bedzie jedna a druga bedzie przerobiona na pokoj lub garderobe.Zyczymy wszystkim powodzenia w budowie i wytrwalosci.

Kornelia i Krzysztof

Projekt: ORZECH »
Tytuł opinii: Super projekt
Autor: Zbyszek - Tomaszow lubelski, dodano: 2011-03-20 10:46:11
ocena: ORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinie
Opinia: Jak dla mnie jest to super projekt ,o takim domu marzymy z żoną i to daje nam siłę na ciężkie chwile zwiazane z budową domu,W zasadzie zmieniamy tylko dzwi do kotłowni będą w wiatrołapie nie w przedpokoju związane jest to z adaptacją kotlowni na paliwo stale i lepiej żeby zbędne dymy i kurz nie dostawały sie bespośrednio do domu.

Projekt: SUŁTAN 2G »
Tytuł opinii: Sułtan 2g
Autor: Tomek - Radomsko, dodano: 2011-03-08 19:26:21
ocena: SUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Nowoczesny i ponadczasowy dom o prostej bryle , a zarazem klasyczny z przestronnym i funkcjonalnym wnętrzem.Jego całość odbiega od innych podobnych projektów.Myślę,że każdy kto marzy o własnym kącie,znalazł by w tym domu bezpieczeństwo i radość.
Dom jest idealny na szeroką i płytką działkę z wjazdem od południa. W projekcie nie zmieniamy nic, według nas oraz naszych znajomych funkcjonalność domu jest idealna. Polecamy każdemu zakup w IGN Projekty. Stonka internetowa czytelna, szybka wysyłka i miła obsługa.

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2G
Autor: Bogdan - Tomaszów Mazowiecki, dodano: 2011-03-01 17:53:55
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Opałek spodobał się nam od początku poszukiwania projektu.Oczywiście na wszelki wypadek przejrzeliśmy milion innych,ale i tak na placu boju został tylko On.Na potrzeby naszej czteroosobowej rodziny jest wprost idealny.Znakomity rozkład pomieszczeń,elegancki wygląd zewnętrzny.W zasadzie nie ma do czego się przyczepić.Nic dziwnego ,że cieszy się taką popularnością.My,podobnie jak większość budujących chcemy wprowadzić kilka zmian.Zrezygnowaliśmy z podcienia dzięki czemu salon stał się bardziej ustawny i powiększył swoją powierzchnię do 40 m2.Powiększymy również wc na parterze.Na poddaszu likwidujemy ściankę pomiędzy garderobą i łazienką.Do powstałej w ten sposób "dużej" łazienki robimy wejście z korytarza.Zamiast drugiej łazienki będziemy mieć pralnię z suszarnią.Zastanawiamy się nad podniesieniem ściany kolankowej o 1 pustak.Sercem kotłowni będzie prawdopodobnie piec na ekogroszek.Chcemy zainstalować wentylację mechaniczną z rekuperatorem i gruntowym wymiennikiem ciepła i solary. Opałek daje ogromne możliwości zmian według własnych upodobań.Ten dom ma w sobie to coś.Jest jak piękna kobieta , za którą oglądają się wszyscy mężczyźni :-))))))

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Granat
Autor: Marta - Ciechanów, dodano: 2011-02-27 12:59:31
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Dom podobał nam sie bardzo ze względu na to że jest prosty w dobrym tego słowa znaczeniu. na dole znajduje się pokój, który wpłynął na nasza decyzję. Jeśli chodzi o zmiany w projekcjie to zlikwidowalismy okno w spiżarni balkon zrobilismy z prostymi drzwiami, dodaliśmy okno na strychu i drzwi z tyłu garażu. Także to bardziej kosmetyczne poprawki. Bardzo nam się podobał i tyle miał to coś :-)))

Projekt: SALSA »
Tytuł opinii: projekt na medal
Autor: Grażyna - głogów, dodano: 2011-02-25 19:34:14
ocena: SALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinie
Opinia: w końcu znaleźliśmy wymarzony domek.prosty funkcjonalny i
naprawdę śliczny.nie potrzeba w nim dużo zmian.jedynie zlikwidowaliśmy kominek a komin przenieśliśmy do pomieszczenia gospodarczego,już czuję jak w nim wspaniale się mieszka. polecam !!!

reklama
Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: PROJEKT GRANAT
Autor: ROBERT - BIAŁOGARD, dodano: 2011-02-22 12:29:36
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: PODZIĘKOWANIA DLA ING ZA SZYBKĄ i FACHOWĄ OBSŁUGĘ.
ZAMÓWIONY PROJEKT OTRZYMAŁEM W CIĄGU 5 DNI.CAŁOŚĆ ZGODNIE Z OPISEM PROJEKTU. BARZDO POLECAM.R.P.

Projekt: AGATKA Z GARAŻEM »
Tytuł opinii: projekt agatka z garazem
Autor: arek - wloclawek, dodano: 2011-02-21 21:09:01
ocena: AGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo mi się podoba , nie zamierzam nic zmieniać, jest ok.

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: OPAŁEK
Autor: ANNA - ŁOSICE, dodano: 2011-02-16 21:36:31
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: PROJEKT DOMU OPAŁEK JEST EKSTRA ,TO MÓJ WYMARZONY DOMEK. JEST WSAM RAZ DLA 4-5 OSOBOWEJ RODZINY
MOJE ZMIANY TO;
- WYPROSTOWANIE SALONU
- POWIĘKSZENIE GABINETU
- POWIĘKSZENIE ŁAZIENKI NA DOLE
- ZLIKFIDOWANIE SPIŻARNI W CELU POWIĘKSZENIA KUCHNI I WIATROŁAPU
- WYPROSTOWANIE SCHODÓW
- ZMIANA ROZMIESZCZEŃ DWÓCH POKOI NA GÓRZE
- LIKFIDACJA GARDEROBY I ŁAZIENKI NA GÓRZE NA RZECZ WIĘKSZEGO POKOJU
- ZAMIAST OKIEN DACHOWYCH W JEDNEJ Z SYPIALNI TRZECI BALKON

Projekt: ATOS »
Tytuł opinii: ptojekt ATOS
Autor: Magdalena - Tychy, dodano: 2011-02-13 17:11:45
ocena: ATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinie
Opinia: projekt domu Atos spodobał mi się przede wszystkim dla swojej prostoty i jednoczesnym stylu jaki posiada ten dom jedyną zmianą będzie zamiana drzwi z kotłowni z oknem co spowoduje że będzie bliżej i łatwiej z dowozem węgla

Projekt: JAŚMIN »
Tytuł opinii: jasmin
Autor: krzysztof - gliwice, dodano: 2011-02-08 18:40:49
ocena: JAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinie
Opinia: projekt piekny dlatego go wziąłem:) zmiany to ściany na porotherm

Projekt: GRZEGORZ »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie
Autor: Teresa - Stoisław, dodano: 2011-02-04 17:28:27
ocena: GRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinie
Opinia: Wybraliśmy projekt ponieważ domek jest nieduży, wygodny i niedrogi w utrzymaniu. Zmieniamy dach na dwuspadowy 40 stopni.

Projekt: ANETA »
Tytuł opinii: projekt Aneta
Autor: Anna - Gdańsk, dodano: 2011-02-04 11:19:06
ocena: ANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinie
Opinia: Jesteśmy trzyosobową rodziną, często przyjmującą gości. Projekt domu wybraliśmy kierując się głównie jego funkcjonalnością. Wyraźnie oddzielona część dzienna od nocnej, duża garderoba. Jeśli chodzi o zmiany zdecydowaliśmy się zamknąć kuchnię, garaż przerobiliśmy na biuro-zrezygnowaliśmy w drzwi garażowych robiąc wejście od strony ganka.Zlikwidowaliśmy szafę w przedpokoju, powiększając garderobę.

Projekt: BELLA »
Tytuł opinii: projekt bella
Autor: Marta - wojnowice gmina opalenica, dodano: 2011-02-02 12:15:44
ocena: BELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt jest rewelacyjny. Nie jest to duży dom aczkolwiek super poustawiane są pomieszczenia.

Projekt: TYMEK 1 »
Tytuł opinii: opina domu Tymek1
Autor: M@dzi@ 29 - Dolaszewo k/Piły, dodano: 2011-01-29 18:49:09
ocena: TYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinie
Opinia: Tymek 1 jesto skromny mały domek dla piecio osobowej rodzinki za całkiem przyzwoite pieniądze prosty dach cztery ściany mały ciasny ale własny. Oglądałem tysiące projektów ale tymek to jest to mi najbardziej przypadło do gustu wiecej napisze jak zaczniemy budowę

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: O projekcie GRANAT:)
Autor: Anna - Rzeżęcin, dodano: 2011-01-25 18:17:01
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Chciałabym polecić wszystkim budującym projekt GRANAT.
Swą prostotą,skromnością a zarazem elegancją przewyższa wszystkie inne projekty.Od razu wpadł nam w oko.Wielokrotnie patrząc na niego poczuliśmy emanujące z niego ciepło,które za każdym razem sprawiało,że pojawiał sie uśmiech na naszych twarzach,radość w sercu i świadomość że może być nasz.Domek niczym z bajki.Także jego funkcjonalność nas bardzo zadawala.Szukaliśmy projektu z pokojem i salonem na dole-GRANAT jako jeden z niewielu taki układ posiada.Do zakupu tegoż projektu zadecydował też jakże ważny koszt budowy,który jest bardzo zadawalający:)Co do zmian to mamy ich nie dużo.Zastosowana została zmiana lokalizacji komina i przedłużenie garażu.Cóż więcej...marzenia nasze powoli się spełniają,ruszamy z budową.Mamy nadzieję,że gdy już będzie cały gotowy niejeden przechodzący obok niego będzie mógł nacieszyć oko i troszkę nam pozazdrościć.Projekt godny polecenia a wszystkim budującym życzymy wytrwałości!

Projekt: MARYSIA »
Tytuł opinii: Nasza Marysia
Autor: Iwona - Kąty Wrocławskie, dodano: 2011-01-25 17:14:47
ocena: MARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinieMARYSIA - projekty domów - opinie
Opinia: Wybór odpowiedniego projektu okazał się dotychczas najtrudniejszą decyzją od momentu, gdy postanowiliśmy - BUDUJEMY DOM. Szukaliśmy około pół roku, w końcowym etapie wyłoniliśmy trzy projekty (bardzo podobne). Ostateczną decyzję podjął mój maż, będzie Marysia. Jeszcze raz oglądnęlismy projekt i doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu dalej szukać. Marysia ma wszystko czego potrzebujemy i nazywa sie tak jak nasza ukochana ciocia. Mamy nadzieję, że realizacja tego projektu, jest możliwa dla przecietnego Kowalskiego, czy Nowaka. Jest to prosty, niedrogi dom dla wszystkich, którzy marzą o własnym małym, białym domku.
Duży salon-takiego szukaliśmy. Łazienka na dole jest z oknem, bardzo mi na tym zależało. Pokoje na poddaszu średniej wielkości nie za duze, w sam raz na sypialnie. Jest tez garderoba, miejsce kobietom bardzo potrzebne. Dodatkowym atutem jest duża kotłownia.
Po zakupie projektu, Pani Architekt dokonała kilku zmian, część na nasza prośbę, a inne uzaleznione były od usytuowania działki.
1. dobudujemy mały ganek, bowiem wiatrołap jest mały,
2. pod gankiem bedzie mała piwniczka-spizarnia,
3. garaż musimy zdecydowanie obnizyć, z powodu róznicy poziomów na działce,
4. po obniżeniu garazu, pokój nad sypialnią bedzie na tzw. półpietrze,
5. nad tymże pokojem powstanie strych wys ok. 2,35m
6. bedą też niewielkie zmiany okien, rezygnujemy z dwóch okien dachowych, w salonie od południa wstawiamy duże okno, zamiast dwóch małych-jedno wieksze.
7. drzwi do kotłowni bedą na ścianie północnej.
Po wprowadzeniu tych zmian, Marysia podoba nam sie jeszcze bardziej. Teraz czekamy na pozwolenie na budowę i wiosną rozpoczynamy realizowć swoje marzenia. Wszystkim, którym trudno sie zdecydowac radzę nie szukajcie zbyt długo i tak wrócicie do Marysi, bo jest najlepsza. Pozdrawiam serdecznie I.D.

Projekt: GULIWER »
Tytuł opinii: opinia guliwera
Autor: tomasz - aleksandrow, dodano: 2011-01-25 16:34:32
ocena: GULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinieGULIWER - projekty domów - opinie
Opinia: dla nas proiekt super po obejrzeniu wielu proiektow wybralismy guliwera i po malych kosmetycznych zmianach bedzie idealny dla naszej rodziny , polecam dla tych ktorzy ceniom sobie funkcjonalnosc na nieduzej powierzchni

Projekt: PORTOS »
Tytuł opinii: Portos opinia o projekcie
Autor: Monika - NIedźwiady, dodano: 2011-01-23 17:55:52
ocena: PORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opiniePORTOS - projekty domów - opinie
Opinia: projekt Portos od razu wydał nam się idealny. Nie za duży, nie za mały, rozkład pomieszczeń również pozostawiliśmy prawie bez zmian. Jedyne, jakie wprowadziliśmy to:
- rezygnacja z garderoby (powiększyliśmy pokój z oknem balkonowym),
- rezygnacja z pralni (powiększyła się łazienka i stworzyliśmy mały schowek)
- przesunięcie ściany w łazience na parterze w stronę ściany oddzielającej od salonu ponieważ wydawała nam się za mała (a od ściany oddzielającej salon od łazienki usunęliśmy ścianki boczne - pasowałyby do szafy ale nie planujemy jej w tym miejscu)
- przesunęliśmy okno dachowe, które miało być w pralni tak aby oświetlało korytarz (ponieważ nie było tam przewidziane żadne okno i byłoby zbyt ciemno)
- usunęliśmy też okno dachowe z miejsca po garderobie
- opuściliśmy podłogę w kotłowni do poziomu -15cm (tak doradził nam projektant)
- zrezygnowaliśmy też z balkonów w pokojach oprócz pokoju nr 5 na poddaszu
Uważamy, że ten dom będzie idealny dla naszej rodziny - funkcjonalny i przestronny.

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 39  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma