Projekty domów: 16531, wersje: 34580    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
pn.-pt. 8:00-22:00
biuro@ign.com.pl | kontakt
Największa społeczność budujących! 64908 użytkowników, 623991 zdjęć, 744207 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 783
« Poprzednia | strona: 9 z 40 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Projekt Granat
Autor: Katarzyna - Malbork, dodano: 2011-06-15 15:50:28
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: I tak wybraliśmy ten jedyny, niepowtarzalny w swoim rodzaju, skromny a zarazem bogaty, nie bez powodu projekt ten ma nazwę "GRANAT", tak samo jak owoc, jest pełen smaku-gustu, a wewnątrz zawiera ciekawe wnetrze,które dopełania słonecznie usytuowany taras. Dziękujemy

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Miłość od pierwszego wejrzenia :)))
Autor: Agnieszka - Zawiercie, dodano: 2011-06-08 21:48:50
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo długo szukaliśmy tego jedynego wymarzonego domku. Wybór był i jest ogromny ,ale mimo to żaden projekt nie wyparł na nas tak ogromnego wrażenia jak Iskierka . Gdy pierwszy raz ujrzeliśmy iskierkę tak całkiem przypadkiem hmmm Zaiskrzyło między nami od razu ... taka miłość od pierwszego wejrzenia :)
Ten projekt okazał się dla nas idealny od razu go kupiliśmy , nic a nic w nim nie zmienimy . Dla mnie i moje rodziny jest IDEAŁEM ,funkcjonalny ,prosty ,śliczny.I to co jest ważne tani w budowie .
Pozdrawiam wszystkich Iskierkowiczów ... POWODZENIA ...

Projekt: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: słoneczko
Autor: marta - międzywodzie, dodano: 2011-05-04 18:25:06
ocena: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: projekt słoneczko spełnia nasze prawie wszystkie potrzeby i marzenia.wybralismy wariant B(ze ścianka kolankową)bez garazu.Zmiany ktore wprowadzimy sa niewielkie a mianowicie:1)rezygnujemy z kominka(zamówilismy wariant z ogrzewaniem na paliwo stałe)2)dodajemy dodatkowo okno połaciowe nad klatka schodowa:)zeby było jaśniej 3)i najwazniejsze parter chcemy zrobic według zaproponowanej wersji dwurodzinnej czyli na schody bedzie sie wchodziło z wiatrołapu a poddasze bedzie według podstawowej wersji.4)otwieramy kuchnie na salon:)))))i to by było na tyle naszych zmian.mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac na to zeby w sloneczku zamieszkać bo juz sie nie moge doczekac:))))))))))))

Projekt: RUSAŁKA »
Tytuł opinii: rusałka 155
Autor: Mariusz - Wrocław, dodano: 2011-05-02 13:28:49
ocena: RUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinie
Opinia: Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru tego projektu, idealnie w komponował sie do naszych potrzeb. Praktycznie nie przewidujemy wielu zmian, chcemy powiekszyc lazienke i podniesc scianke kolankowa. I to chyba wszyskie zmiany moze w trakcie budowy cos jeszcze wyjdzie ale raczej nie.

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Moja
Autor: Ewa - dolnośląskie, dodano: 2011-04-25 17:09:15
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Moje życie wreszcie nabiera kolorów dzięki "Iskierce"mam nadzieję, że szybko wyjdę z tych papierów i zacznę moją"Iskierkę".Po 21 latach upokorzeń i latach poniżania zabieram trójkę dzieci,
w tym jedno niepełnosprawne i wyprowadzam się do naszej "Iskierki".Ale,przede mną najtrudniejsze rozwód no i budowa.Boję się strasznie...
Przeglądnęłam setki projektów i tylko "Iskierka"spełnia moje oczekiwania.Jest ,mam nadzieję niedroga w budow2ie,funkcjonalny układ pomieszczeń,no i duża kotłownia,która pomieści nie tylko piec.A co zmienię,na pewno podniosę poddasze,a z garażu zrobię pokój dla mojego chorego dziecka.Marzy mi się małe pomieszczenie na spiżarkę,ale może uda mi się coś wykombinować na moje przetwory.
Czeka mnie ciężka praca,ale pojawiło się światło w tunelu,moja "Iskierka".Trzymajcie kciuki.
Ewa

Projekt: ROSA »
Tytuł opinii: Wymarzona Rosa...
Autor: ewelina - okolice warszawy, dodano: 2011-04-22 12:14:02
ocena: ROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Projekt Rosa okazał się strzałem w 10:) przytulna atmosfera domku pozwala na stworzenie prawdziwego ogniska domowego, po małych przeróbkach potrzebnych, by przystosować projekt do naszych oczekiwań. zasłużona 5 +:)

Projekt: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE »
Tytuł opinii: projekt Ewa II
Autor: Małgosia - Lubelskie, dodano: 2011-04-20 20:50:35
ocena: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt Ewa II wybraliśmy dlatego że ujął nas prostotą a jednocześnie funkcjonalnością.Ponieważ mamy już garaż na działce postanowiliśmy dokonać zmiany wykorzystując pomieszczenie garażu na dodatkowy pokój oraz przesunięcie ścianki działowej tak aby pomieszczenie gospodarcze powiększyć i przedzielić je ścianką wykorzystując na pralnię reszta jest ok.

reklama
Projekt: JAGODA »
Tytuł opinii: Opinia do projektu
Autor: Wacław - Koszalin, dodano: 2011-04-20 08:47:28
ocena: JAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt wybrałem z uwagi na prostą konstrukcję co nie zawyża kosztów budowy oraz rozmieszczenie pomieszczeń.
Projekt zawiera na parterze sypialnię dość dużą z łazienką ,sypialnię dla dziecka lub gości oraz gabinet
oraz WC dla gości. Myślę o przeprojektowaniu w celu
wygospodarowania pom.na spiżarnię przy kuchni oraz większe pomieszczenie gospodarcze może kosztem części garazu by pomieścić pralnię.Ciekawszy byłby projekt
garażu z boku ale jest problem z wejściem z garażu do domu . Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Projekt: SALSA »
Tytuł opinii: projekt salsa
Autor: rafał - opole, dodano: 2011-04-19 23:22:58
ocena: SALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt salsa szczególnie nam się spodobał ze względu na wygląd jak i prostotę wykonania, co rzutuje na ogólne koszty budowy. Mam zamiar dużo rzeczy zrobić podczas budowy sam, czy to się uda nie wiadomo. Co do zmian- mamy zamiar kuchnię umieścić przy wejściu, zlikwidować mały pokój,jeżeli się da ubikację na dole przenieść pod schody, tak żeby na dole był tylko salon i kuchnia.Chcemy również zmienić dach nad garażem na dwuspadowy aby tam uzyskać dodatkowy pokój, również dzięki takiej zmianie dom nabiera dostojniejszego wyglądu(widziałem na żywo)

Polecam biuro IGN projekt otrzymałem w ciągu trzech dniu od złożenia zamówienia

Projekt: WENECJA »
Tytuł opinii: WENECJA z Garażem
Autor: Szymon - Mikołów, dodano: 2011-04-11 22:42:45
ocena: WENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt z Żoną wybieraliśmy długo ale jako jeden z pierwszych zauważyłem WENECJE po kilku drobnych zmianach biędzie wymażonym DOMEM, kontakt z biurem projektów IGN jest wzorowy, Polecam takich sprzedawców

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka
Autor: Arek - Łęczna, dodano: 2011-03-31 21:23:31
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Ach **ISKIERKA**...no cóż, wybieraliśmy z żoną setki projektów, aż w końcu żona odnalazła ten najlepszy... Iskierka! Iskra rozpaliła nasze serca i rozgrzała umysły...idealna na naszą małą działkę, prosta aczkolwiek subtelna, ...i ten salon z kominkiem! Ciepłe i przytulne poddasze. Ale żeby nie było tak różowo, w projekcie zabrakło spiżarki, tak, tak, tak musi być spiżarka...i jak rzekła żona przy kuchni zaprojektowałem maaaaalutką spiżarkę, oczywiście kosztem WC, ale JEST i człowiek i półeczki się zmieszczą, i wilk i owca cała. A na poddaszu wygospodarowaliśmy kolejne pomieszczenie przy schodach i zaadoptowaliśmy na pralnię...i właściwie tyle zmian, bo można rzec, że ISKIERKA jest idealna. Pozdrawiam wszystkich **Iskierkowiczów**

Projekt: AJA »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie AJA
Autor: Sławek - Cieszyn, dodano: 2011-03-28 16:47:49
ocena: AJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam :-)
Projekt AJA wybraliśmy ze względu na jego urodę i funkcjonalność. Już w czasie pierwszego przeglądania zamieszczonych projektów wzbudził nasze zainteresowanie i po przeglądnięciu setek innych z przyjemnością wróciliśmy do niego.
Projektant, który adaptuje go do naszych potrzeb, również nie szczędził mu słów uznania.
Na pewno zrezygnujemy z okien dachowych i balkonu, wokół domu będzie duży ogród co zapewni lepszy kontakt z przyrodą niż balkon. Na parterze hol będzie tworzył jedną otwartą przestrzeń z salonem, z wolno stojacym kominkiem umieszczonym centralnie a nie pod ścianą tak jak w projekcie. To główne założenia zmian, reszta to już drobiazgi.

Projekt: AGIS »
Tytuł opinii: urokliwy
Autor: Daida&Tomek - Słupsk, dodano: 2011-03-28 13:46:59
ocena: AGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinie
Opinia: Zdecydowaliśmy na projekt Agis ze względu na rozmieszczenie pomieszczeń jak również na dość tanią realizację projektu i urokliwość domku. Zmiany jakich dokonamy to powiększenie salonu-likwidacja załamania ściany,adaptacja poddasza i zamiana pomieszczenia-łazienka-pokój. Domek jest pięknie wykończony i ma wymarzoną werandę. Dla nas ideał :)

Projekt: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: Opinia do projektu domu Wrzos
Autor: Sławomir - Warszawa, dodano: 2011-03-27 18:18:10
ocena: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
Opinia: kupiłem ten projekt z kilku powodów:Po pierwsze architektura nawiazuje do stylu małe dworki a tam gdzie posiadamy działkę ( mazowieckie ) bedzie ten projekt pasował,po drugie jest on funkcjonalny dla trzech , czterech osób, po trzecie nie stanowi on duzej bryły więc powinien być tani w budowie,po czwarty jest tani ( projekt) i jednoczesnie uniwersalny. Bedziemy zminiać w projekcie strop miedzy parterem a poddaszem z drewnianego na lany betonowy ( ma być tanszy i bezpieczniejszy - chodzi o niepalność.Pozostałe elementy projektu bez zmian.Po wybudowaniu przeslę zdjęcia.Nawet kolorystyka OK.

Projekt: SYNTIA II »
Tytuł opinii: Nasz domek
Autor: Tomek - Budki, dodano: 2011-03-23 21:51:04
ocena: SYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinie
Opinia: Witam. Po zamówieniu projekt dostarczony w kilka dni. Wybraliśmy Syntię II, ponieważ jako jedyny z nielicznych z podwójnym garażem spełniał warunek planu przestrzennego zagospodarowania naszej Gminy. Po drugie spodobał się nam. Prosta konstrukcja, kopertowy dach, duże pokoje i wystarczająco wysoka ścianka kolankowa na poddaszu. Wprowadziliśmy kilka zmian w postaci braku okienka w pokoju przy wejściu do domu, a okno w salonie będzie obniżone do posadzki bez drzwi balkonowych na taras. Dalej zobaczymy w trakcie budowy co tu jeszcze zmienić. Już tylko chwila dzieli nas od początku budowy. Pozdrawiamy

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: Opinia Opalek 1 g
Autor: Krzysztof - Poznan, dodano: 2011-03-21 17:40:57
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Witam wszystkich! Biuro Ign zapewnia szybka przesylke, jest rzetelne i punktualne. My otrzymalismy nasz wymarzony projekt w ciagu 3 dni. Zmiany jakich dokonamy to: Powiekszenie drzwi frontowych, podniesienie fundamentu, wyprowadzenie naroznika i wstawienie 2 okien oraz na pietrze zamiast dwoch lazienek bedzie jedna a druga bedzie przerobiona na pokoj lub garderobe.Zyczymy wszystkim powodzenia w budowie i wytrwalosci.

Kornelia i Krzysztof

Projekt: ORZECH »
Tytuł opinii: Super projekt
Autor: Zbyszek - Tomaszow lubelski, dodano: 2011-03-20 10:46:11
ocena: ORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinie
Opinia: Jak dla mnie jest to super projekt ,o takim domu marzymy z żoną i to daje nam siłę na ciężkie chwile zwiazane z budową domu,W zasadzie zmieniamy tylko dzwi do kotłowni będą w wiatrołapie nie w przedpokoju związane jest to z adaptacją kotlowni na paliwo stale i lepiej żeby zbędne dymy i kurz nie dostawały sie bespośrednio do domu.

Projekt: SUŁTAN 2G »
Tytuł opinii: Sułtan 2g
Autor: Tomek - Radomsko, dodano: 2011-03-08 19:26:21
ocena: SUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Nowoczesny i ponadczasowy dom o prostej bryle , a zarazem klasyczny z przestronnym i funkcjonalnym wnętrzem.Jego całość odbiega od innych podobnych projektów.Myślę,że każdy kto marzy o własnym kącie,znalazł by w tym domu bezpieczeństwo i radość.
Dom jest idealny na szeroką i płytką działkę z wjazdem od południa. W projekcie nie zmieniamy nic, według nas oraz naszych znajomych funkcjonalność domu jest idealna. Polecamy każdemu zakup w IGN Projekty. Stonka internetowa czytelna, szybka wysyłka i miła obsługa.

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2G
Autor: Bogdan - Tomaszów Mazowiecki, dodano: 2011-03-01 17:53:55
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Opałek spodobał się nam od początku poszukiwania projektu.Oczywiście na wszelki wypadek przejrzeliśmy milion innych,ale i tak na placu boju został tylko On.Na potrzeby naszej czteroosobowej rodziny jest wprost idealny.Znakomity rozkład pomieszczeń,elegancki wygląd zewnętrzny.W zasadzie nie ma do czego się przyczepić.Nic dziwnego ,że cieszy się taką popularnością.My,podobnie jak większość budujących chcemy wprowadzić kilka zmian.Zrezygnowaliśmy z podcienia dzięki czemu salon stał się bardziej ustawny i powiększył swoją powierzchnię do 40 m2.Powiększymy również wc na parterze.Na poddaszu likwidujemy ściankę pomiędzy garderobą i łazienką.Do powstałej w ten sposób "dużej" łazienki robimy wejście z korytarza.Zamiast drugiej łazienki będziemy mieć pralnię z suszarnią.Zastanawiamy się nad podniesieniem ściany kolankowej o 1 pustak.Sercem kotłowni będzie prawdopodobnie piec na ekogroszek.Chcemy zainstalować wentylację mechaniczną z rekuperatorem i gruntowym wymiennikiem ciepła i solary. Opałek daje ogromne możliwości zmian według własnych upodobań.Ten dom ma w sobie to coś.Jest jak piękna kobieta , za którą oglądają się wszyscy mężczyźni :-))))))

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Granat
Autor: Marta - Ciechanów, dodano: 2011-02-27 12:59:31
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Dom podobał nam sie bardzo ze względu na to że jest prosty w dobrym tego słowa znaczeniu. na dole znajduje się pokój, który wpłynął na nasza decyzję. Jeśli chodzi o zmiany w projekcjie to zlikwidowalismy okno w spiżarni balkon zrobilismy z prostymi drzwiami, dodaliśmy okno na strychu i drzwi z tyłu garażu. Także to bardziej kosmetyczne poprawki. Bardzo nam się podobał i tyle miał to coś :-)))

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 40  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma