Projekty domów: 16551, wersje: 34624    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
pn.-pt. 8:00-22:00
biuro@ign.com.pl | kontakt
Największa społeczność budujących! 66343 użytkowników, 630611 zdjęć, 751780 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 785
« Poprzednia | strona: 9 z 40 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: AMARETTO »
Tytuł opinii: Amaretto
Autor: Agnieszka - Lublin, dodano: 2011-06-30 09:01:27
ocena: AMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Po długim poszukiwaniu odpowiedniego projektu do moich marzeń i oczywiście działki wysiłek wreszcie został uwieńczony sukcesem. Amaretto spełnia w pełni moje oczekiwania. Dom jest funkcjonalny,posiada niewielką spizarkę,spory salon i co najwazniejsze pokój gościnny na parterze i niewielką łazienkę z natryskiem. Co do zmian jakie poczyniłam a to ze względu usytuowanie działki względem stron świata to doprojektowałam taras od strony wykuszu (południe), powiekszyłam jedno okno w wykuszu a drugie przerobiłam na drzwi balkonowe po to aby mieć bliżej do wyjścia na taras z kawką i cieszyć sie poranną rosą. No i jeszcze likwidacja drzwi z pom. gospodarczego ale to jeszcze w fazie przemyśleń. AAAA i wyszło by mi z głowy powiększam i poszerzam jeszcze zadaszenie nad wejsciem do domku. Zadaszenie bedzie z niewielkimi filarkami.
Budowę rozpoczynam w sierpniu 2011 r. Pozdrawiam wszystkich, którzy zauroczyli się tym projektem.

Projekt: CYTRYN »
Tytuł opinii: projekt
Autor: Agnieszka - Kłodzko, dodano: 2011-06-16 08:36:58
ocena: CYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinie
Opinia: serdecznie polecam transakcja przebiegła w miłej i bezproblemowej atmosferze , szybka wysyłka ,wszystko zgodnie z opisem dziękuję za transakcję .

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Projekt Granat
Autor: Katarzyna - Malbork, dodano: 2011-06-15 15:50:28
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: I tak wybraliśmy ten jedyny, niepowtarzalny w swoim rodzaju, skromny a zarazem bogaty, nie bez powodu projekt ten ma nazwę "GRANAT", tak samo jak owoc, jest pełen smaku-gustu, a wewnątrz zawiera ciekawe wnetrze,które dopełania słonecznie usytuowany taras. Dziękujemy

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Miłość od pierwszego wejrzenia :)))
Autor: Agnieszka - Zawiercie, dodano: 2011-06-08 21:48:50
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo długo szukaliśmy tego jedynego wymarzonego domku. Wybór był i jest ogromny ,ale mimo to żaden projekt nie wyparł na nas tak ogromnego wrażenia jak Iskierka . Gdy pierwszy raz ujrzeliśmy iskierkę tak całkiem przypadkiem hmmm Zaiskrzyło między nami od razu ... taka miłość od pierwszego wejrzenia :)
Ten projekt okazał się dla nas idealny od razu go kupiliśmy , nic a nic w nim nie zmienimy . Dla mnie i moje rodziny jest IDEAŁEM ,funkcjonalny ,prosty ,śliczny.I to co jest ważne tani w budowie .
Pozdrawiam wszystkich Iskierkowiczów ... POWODZENIA ...

Projekt: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: słoneczko
Autor: marta - międzywodzie, dodano: 2011-05-04 18:25:06
ocena: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: projekt słoneczko spełnia nasze prawie wszystkie potrzeby i marzenia.wybralismy wariant B(ze ścianka kolankową)bez garazu.Zmiany ktore wprowadzimy sa niewielkie a mianowicie:1)rezygnujemy z kominka(zamówilismy wariant z ogrzewaniem na paliwo stałe)2)dodajemy dodatkowo okno połaciowe nad klatka schodowa:)zeby było jaśniej 3)i najwazniejsze parter chcemy zrobic według zaproponowanej wersji dwurodzinnej czyli na schody bedzie sie wchodziło z wiatrołapu a poddasze bedzie według podstawowej wersji.4)otwieramy kuchnie na salon:)))))i to by było na tyle naszych zmian.mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac na to zeby w sloneczku zamieszkać bo juz sie nie moge doczekac:))))))))))))

Projekt: RUSAŁKA »
Tytuł opinii: rusałka 155
Autor: Mariusz - Wrocław, dodano: 2011-05-02 13:28:49
ocena: RUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinie
Opinia: Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru tego projektu, idealnie w komponował sie do naszych potrzeb. Praktycznie nie przewidujemy wielu zmian, chcemy powiekszyc lazienke i podniesc scianke kolankowa. I to chyba wszyskie zmiany moze w trakcie budowy cos jeszcze wyjdzie ale raczej nie.

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Moja
Autor: Ewa - dolnośląskie, dodano: 2011-04-25 17:09:15
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Moje życie wreszcie nabiera kolorów dzięki "Iskierce"mam nadzieję, że szybko wyjdę z tych papierów i zacznę moją"Iskierkę".Po 21 latach upokorzeń i latach poniżania zabieram trójkę dzieci,
w tym jedno niepełnosprawne i wyprowadzam się do naszej "Iskierki".Ale,przede mną najtrudniejsze rozwód no i budowa.Boję się strasznie...
Przeglądnęłam setki projektów i tylko "Iskierka"spełnia moje oczekiwania.Jest ,mam nadzieję niedroga w budow2ie,funkcjonalny układ pomieszczeń,no i duża kotłownia,która pomieści nie tylko piec.A co zmienię,na pewno podniosę poddasze,a z garażu zrobię pokój dla mojego chorego dziecka.Marzy mi się małe pomieszczenie na spiżarkę,ale może uda mi się coś wykombinować na moje przetwory.
Czeka mnie ciężka praca,ale pojawiło się światło w tunelu,moja "Iskierka".Trzymajcie kciuki.
Ewa

reklama
Projekt: ROSA »
Tytuł opinii: Wymarzona Rosa...
Autor: ewelina - okolice warszawy, dodano: 2011-04-22 12:14:02
ocena: ROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Projekt Rosa okazał się strzałem w 10:) przytulna atmosfera domku pozwala na stworzenie prawdziwego ogniska domowego, po małych przeróbkach potrzebnych, by przystosować projekt do naszych oczekiwań. zasłużona 5 +:)

Projekt: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE »
Tytuł opinii: projekt Ewa II
Autor: Małgosia - Lubelskie, dodano: 2011-04-20 20:50:35
ocena: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt Ewa II wybraliśmy dlatego że ujął nas prostotą a jednocześnie funkcjonalnością.Ponieważ mamy już garaż na działce postanowiliśmy dokonać zmiany wykorzystując pomieszczenie garażu na dodatkowy pokój oraz przesunięcie ścianki działowej tak aby pomieszczenie gospodarcze powiększyć i przedzielić je ścianką wykorzystując na pralnię reszta jest ok.

Projekt: JAGODA »
Tytuł opinii: Opinia do projektu
Autor: Wacław - Koszalin, dodano: 2011-04-20 08:47:28
ocena: JAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt wybrałem z uwagi na prostą konstrukcję co nie zawyża kosztów budowy oraz rozmieszczenie pomieszczeń.
Projekt zawiera na parterze sypialnię dość dużą z łazienką ,sypialnię dla dziecka lub gości oraz gabinet
oraz WC dla gości. Myślę o przeprojektowaniu w celu
wygospodarowania pom.na spiżarnię przy kuchni oraz większe pomieszczenie gospodarcze może kosztem części garazu by pomieścić pralnię.Ciekawszy byłby projekt
garażu z boku ale jest problem z wejściem z garażu do domu . Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Projekt: SALSA »
Tytuł opinii: projekt salsa
Autor: rafał - opole, dodano: 2011-04-19 23:22:58
ocena: SALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt salsa szczególnie nam się spodobał ze względu na wygląd jak i prostotę wykonania, co rzutuje na ogólne koszty budowy. Mam zamiar dużo rzeczy zrobić podczas budowy sam, czy to się uda nie wiadomo. Co do zmian- mamy zamiar kuchnię umieścić przy wejściu, zlikwidować mały pokój,jeżeli się da ubikację na dole przenieść pod schody, tak żeby na dole był tylko salon i kuchnia.Chcemy również zmienić dach nad garażem na dwuspadowy aby tam uzyskać dodatkowy pokój, również dzięki takiej zmianie dom nabiera dostojniejszego wyglądu(widziałem na żywo)

Polecam biuro IGN projekt otrzymałem w ciągu trzech dniu od złożenia zamówienia

Projekt: WENECJA »
Tytuł opinii: WENECJA z Garażem
Autor: Szymon - Mikołów, dodano: 2011-04-11 22:42:45
ocena: WENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt z Żoną wybieraliśmy długo ale jako jeden z pierwszych zauważyłem WENECJE po kilku drobnych zmianach biędzie wymażonym DOMEM, kontakt z biurem projektów IGN jest wzorowy, Polecam takich sprzedawców

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka
Autor: Arek - Łęczna, dodano: 2011-03-31 21:23:31
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Ach **ISKIERKA**...no cóż, wybieraliśmy z żoną setki projektów, aż w końcu żona odnalazła ten najlepszy... Iskierka! Iskra rozpaliła nasze serca i rozgrzała umysły...idealna na naszą małą działkę, prosta aczkolwiek subtelna, ...i ten salon z kominkiem! Ciepłe i przytulne poddasze. Ale żeby nie było tak różowo, w projekcie zabrakło spiżarki, tak, tak, tak musi być spiżarka...i jak rzekła żona przy kuchni zaprojektowałem maaaaalutką spiżarkę, oczywiście kosztem WC, ale JEST i człowiek i półeczki się zmieszczą, i wilk i owca cała. A na poddaszu wygospodarowaliśmy kolejne pomieszczenie przy schodach i zaadoptowaliśmy na pralnię...i właściwie tyle zmian, bo można rzec, że ISKIERKA jest idealna. Pozdrawiam wszystkich **Iskierkowiczów**

Projekt: AJA »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie AJA
Autor: Sławek - Cieszyn, dodano: 2011-03-28 16:47:49
ocena: AJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam :-)
Projekt AJA wybraliśmy ze względu na jego urodę i funkcjonalność. Już w czasie pierwszego przeglądania zamieszczonych projektów wzbudził nasze zainteresowanie i po przeglądnięciu setek innych z przyjemnością wróciliśmy do niego.
Projektant, który adaptuje go do naszych potrzeb, również nie szczędził mu słów uznania.
Na pewno zrezygnujemy z okien dachowych i balkonu, wokół domu będzie duży ogród co zapewni lepszy kontakt z przyrodą niż balkon. Na parterze hol będzie tworzył jedną otwartą przestrzeń z salonem, z wolno stojacym kominkiem umieszczonym centralnie a nie pod ścianą tak jak w projekcie. To główne założenia zmian, reszta to już drobiazgi.

Projekt: AGIS »
Tytuł opinii: urokliwy
Autor: Daida&Tomek - Słupsk, dodano: 2011-03-28 13:46:59
ocena: AGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinie
Opinia: Zdecydowaliśmy na projekt Agis ze względu na rozmieszczenie pomieszczeń jak również na dość tanią realizację projektu i urokliwość domku. Zmiany jakich dokonamy to powiększenie salonu-likwidacja załamania ściany,adaptacja poddasza i zamiana pomieszczenia-łazienka-pokój. Domek jest pięknie wykończony i ma wymarzoną werandę. Dla nas ideał :)

Projekt: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: Opinia do projektu domu Wrzos
Autor: Sławomir - Warszawa, dodano: 2011-03-27 18:18:10
ocena: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
Opinia: kupiłem ten projekt z kilku powodów:Po pierwsze architektura nawiazuje do stylu małe dworki a tam gdzie posiadamy działkę ( mazowieckie ) bedzie ten projekt pasował,po drugie jest on funkcjonalny dla trzech , czterech osób, po trzecie nie stanowi on duzej bryły więc powinien być tani w budowie,po czwarty jest tani ( projekt) i jednoczesnie uniwersalny. Bedziemy zminiać w projekcie strop miedzy parterem a poddaszem z drewnianego na lany betonowy ( ma być tanszy i bezpieczniejszy - chodzi o niepalność.Pozostałe elementy projektu bez zmian.Po wybudowaniu przeslę zdjęcia.Nawet kolorystyka OK.

Projekt: SYNTIA II »
Tytuł opinii: Nasz domek
Autor: Tomek - Budki, dodano: 2011-03-23 21:51:04
ocena: SYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinie
Opinia: Witam. Po zamówieniu projekt dostarczony w kilka dni. Wybraliśmy Syntię II, ponieważ jako jedyny z nielicznych z podwójnym garażem spełniał warunek planu przestrzennego zagospodarowania naszej Gminy. Po drugie spodobał się nam. Prosta konstrukcja, kopertowy dach, duże pokoje i wystarczająco wysoka ścianka kolankowa na poddaszu. Wprowadziliśmy kilka zmian w postaci braku okienka w pokoju przy wejściu do domu, a okno w salonie będzie obniżone do posadzki bez drzwi balkonowych na taras. Dalej zobaczymy w trakcie budowy co tu jeszcze zmienić. Już tylko chwila dzieli nas od początku budowy. Pozdrawiamy

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: Opinia Opalek 1 g
Autor: Krzysztof - Poznan, dodano: 2011-03-21 17:40:57
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Witam wszystkich! Biuro Ign zapewnia szybka przesylke, jest rzetelne i punktualne. My otrzymalismy nasz wymarzony projekt w ciagu 3 dni. Zmiany jakich dokonamy to: Powiekszenie drzwi frontowych, podniesienie fundamentu, wyprowadzenie naroznika i wstawienie 2 okien oraz na pietrze zamiast dwoch lazienek bedzie jedna a druga bedzie przerobiona na pokoj lub garderobe.Zyczymy wszystkim powodzenia w budowie i wytrwalosci.

Kornelia i Krzysztof

Projekt: ORZECH »
Tytuł opinii: Super projekt
Autor: Zbyszek - Tomaszow lubelski, dodano: 2011-03-20 10:46:11
ocena: ORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinie
Opinia: Jak dla mnie jest to super projekt ,o takim domu marzymy z żoną i to daje nam siłę na ciężkie chwile zwiazane z budową domu,W zasadzie zmieniamy tylko dzwi do kotłowni będą w wiatrołapie nie w przedpokoju związane jest to z adaptacją kotlowni na paliwo stale i lepiej żeby zbędne dymy i kurz nie dostawały sie bespośrednio do domu.

Projekt: SUŁTAN 2G »
Tytuł opinii: Sułtan 2g
Autor: Tomek - Radomsko, dodano: 2011-03-08 19:26:21
ocena: SUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Nowoczesny i ponadczasowy dom o prostej bryle , a zarazem klasyczny z przestronnym i funkcjonalnym wnętrzem.Jego całość odbiega od innych podobnych projektów.Myślę,że każdy kto marzy o własnym kącie,znalazł by w tym domu bezpieczeństwo i radość.
Dom jest idealny na szeroką i płytką działkę z wjazdem od południa. W projekcie nie zmieniamy nic, według nas oraz naszych znajomych funkcjonalność domu jest idealna. Polecamy każdemu zakup w IGN Projekty. Stonka internetowa czytelna, szybka wysyłka i miła obsługa.

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 40  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma