Projekty domów: 15388, wersje: 31894    
Ponad 20.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
pn - pt 8:00-20:00
Czat z doradcą
niedostępny
Zapytaj o projekt na GG

Największa społeczność budujących! 35532 użytkowników, 448760 zdjęć, 519480 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 741
« Poprzednia | strona: 9 z 38 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: JAWORKI 9 DW »
Tytuł opinii: jaworki drewniane
Autor: Marcin - pustkow, dodano: 2010-12-18 17:45:31
ocena: JAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinieJAWORKI 9 DW - projekty domów - opinie
Opinia: WITAM
Nie moge niestety napisac niczego pochlebnego na temat projektu.
MASA BLEDOW !!!!'
Nie wiem,czy wynika to z niedbalstwa czy z braku wiedzy.
Podstawowa sprawa skalowanie.Pierwszy rzut budynku i co widzimy.FILARY PODPIERAJACE sa ewidentnie mniejsze niz belki domu,a patrzac na wymiary to jednak maja 30 cm wobec 25 ciu jakie maja belki.
Jako,ze przed zakupem nie ma mozliwosci dokladnego sprawdzenia szczegolow taki mankament jest naprawde istotny.
Ale to drobiazg.
Jak jest rozrysowana ;kapliczka; tylko panstwo racza wiedziec.NA RZUCIE GLOWNYM pieknie widac ostatki weglow wystajace po bokach a patrzac na projekt widac ewidentne przesuniecie.
NASTEPNY BLAD wiezba.Jak mozna tak planowc ulozenie murlaty????!!! Czym to potem wykonczyc i jak ochronic sie przed przemarzaniem!!!???? jezeli jest ulozona w srodku belki.
I GRZECH NAJWIEKSZY.JAK MOZNA SCIANY NA PODDASZU STAWIAC NA STROPIE,A NIE W LINI ZE SCIANAMI PARTERU!!!???
cO WY SOBIE PANSTWO ZARTY ROBICIE.
KOMPLETNY BRAK WIEDZY.Nie kupilbym tego projektu po raz drugi i nikomu nie polece.
Odpowiedź IGN: Poniżej nasze stanowisko w sprawie (rzekomych) błędów w projekcie JAWORKI 9 DR.

Opracowanie naszych projektów jest dokładne i szczegółowe.
Dokładamy starań aby dokumentacja projektowa była czytelna i nie zawierała błędów.

Przesłana do nas opinia dotycząca projektu JAWORKI 9 DR została przez nas przeanalizowana pod kątem stawianych przez piszącego opinię uwag i zarzutów (rzekome błędy).

Po przeanalizowaniu stwierdzamy- co następuje:

-projekt jest opracowany przez uprawnionego architekta i uprawnionego inżyniera konstruktora. W części konstrukcyjnej obejmuje (m.innymi) szczegółowe obliczenia konstrukcyjne.

W obliczeniach tych przewidziano również obciążenie ścian działowych poddasza na strop. W opinii o projekcie napisano:

GRZECH NAJWIEKSZY.JAK MOZNA SCIANY NA PODDASZU STAWIAC NA STROPIE, A NIE W LINI ZE SCIANAMI PARTERU!!!???

Można (!!!!) . Otóż – dawniej – tradycyjnie sytuowano ściany poddasza dokładnie w osi ścian parteru. Jest to rozwiązanie przestarzałe i archaiczne.
Obecnie (zwłaszcza w przypadku ścian działowych) – po dokonaniu obliczeń konstrukcyjnych istnieją większe możliwości w tym zakresie.

Coś- co zostało określone – największym grzechem w tym projekcie – jest rozwiązaniem prawidłowym i rozwiązaniem współcześnie często stosowanym.

Również pozostałe uwagi i zastrzeżenia nie potwierdzają się.

Układy węgłów w ścianach są narysowane prawidłowo, wymiary słupów konstrukcyjnych podano właściwie, więżba dachowa i lukarna są zaprojektowane prawidłowo pod względem konstrukcyjnym (są to typowe rozwiązanie ciesielskie), lokalizacja murłaty jest zaprojektowana właściwie i umożliwia poprawne jej ocieplenie (szczegół w części konstrukcyjnej).

Informuję również, że projekt JAWORKI 9DR jest w naszej ofercie od roku 2008. Został od dotychczas sprzedany 84 razy. Dotąd nikt, kto go kupił, buduje lub ukończył budowę nie zgłaszał takich (lub innych) zastrzeżeń do projektu. Przeciwnie- projekt ten cieszy się dużym zainteresowaniem, a ludzie którzy go wybudowali są zadowoleni z tego, że właśnie ten projekt wybrali.

Mamy nadzieję, że osoba zgłaszająca te uwagi ponownie przeanalizuje projekt (być może z cieślą, lub architektem) i zmieni (naszym zdaniem pochopną i nieprawdziwą) opinię o naszym projekcie.

Pozdrawiam
Władysław Piwowarczyk
Architekt



Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka-cóż więcej potrzeba?
Autor: Bartek - Bierutów, dodano: 2010-12-17 09:26:39
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Domek Iskierka zaraził moją rodzinę niesamowitą prostotą, a także pełną funkcjonalnością wnętrz. Dla mojej czteroosobowej ekipy wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Może ktoś powiedzieć, że są ładniejsze projekty. Może i są, ale nam Iskierka odpowiada i to w niej będziemy mieszkać. Niewielkie zmiany poczynimy, jednak to nie odbierze Jej wyglądu i uroku. Rodzinne ciepło podgrzeje z pewnością kominek, którego iskry żarzyć się będą również w naszych sercach.
Iskierka... Cóż więcej? Proponuję złoty medal dla projektanta. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i zaparcia w trakcie budowy.

Projekt: SWETONIUSZ »
Tytuł opinii: opinia
Autor: marta - Stare Załucze, dodano: 2010-12-14 10:00:38
ocena: SWETONIUSZ - projekty domów - opinieSWETONIUSZ - projekty domów - opinieSWETONIUSZ - projekty domów - opinieSWETONIUSZ - projekty domów - opinieSWETONIUSZ - projekty domów - opinie
Opinia: bardzo dobry projekt; efektywnie wykorzystane miejsce

Projekt: TK36 »
Tytuł opinii: Mój tk36
Autor: Radek - Skarżysko-Kamienna, dodano: 2010-12-13 08:17:25
ocena: TK36 - projekty domów - opinieTK36 - projekty domów - opinieTK36 - projekty domów - opinieTK36 - projekty domów - opinieTK36 - projekty domów - opinie
Opinia: Podczas szukania projektu naszym wymogiem był domek parterowy do 120mkw z dużym salonem. Dodatkowym wymogiem był garaż w bryle budynku oraz w tym garażu kotłownia pozwalająca na zamontowanie kotła na paliwo stałe oraz wydzielenie składziku na miał.
Zmiany jakich dokonaliśmy:
- dwa dwukomorowe okna w salonie zamieniliśmy na jedno 3 komorowe okno o szerokości 330cm oraz pojedyncze (110cmx220cm)okno (też balkonowe) zamieniliśmy na zwykłe okno 220cmx130cm (takie jak w pokojach są)
- postanowiliśmy doświetlić łazienkę oknem o szerokości 70cm oraz powiększyć jej wielkość zmniejszając troszeczkę powierzchnię pokoi,
- połączyliśmy pom. gosp. z kotłownią aby mieć możliwość składowania tam miału (miał będzie wrzucany do pomieszczenia przez małe okienko),
- no i na koniec stwierdziliśmy jeszcze, że na poddaszu dodamy ściankę kolankową i powstałą dzięki temu większą powierzchnię (poddasze będzie miało około 70mkw) wykorzystamy w przyszłości na jakieś pomieszczenia,

Projekt: AGATKA Z GARAŻEM »
Tytuł opinii: Agatka 315 - opinia
Autor: Bartek - Suwałki, dodano: 2010-11-28 09:52:02
ocena: AGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Bardzo udany projekt małego domku jednorodzinnego. Mimo pozornie niewielkiej powierzchni wszystko wydaje się być optymalnie i logicznie rozmieszczone.
W swojej realizacji dodałem piwnicę (wejścia od zewnątrz oraz od wewnątrz pod istniejącą klatką schodową) oraz usunąłem ścianę między salonem a klatką schodową co optycznie powiększyło przestrzeń salonu.

Projekt: TAROT »
Tytuł opinii: Nasze kochane
Autor: Marlena - Opalenica, dodano: 2010-11-20 12:25:36
ocena: TAROT - projekty domów - opinieTAROT - projekty domów - opinieTAROT - projekty domów - opinieTAROT - projekty domów - opinieTAROT - projekty domów - opinie
Opinia: Witam!Zdecydowaliśmy się z mężem na kupno projektu Tarot,gdyż idealnie pasuje na naszą małą działeczke.Działeczka ma ok.400m,a szerokość wynosi ok.13m.Także Tarot jest stworzony dla nas :) Domek ten jest domkiem przytulnym,choćby ze względu na połączenie aneksu kuchennego z salonem i zamieszczonym w projekcie kominkiem,przy którym można spędzać romantyczne chwile z mężusiem :) lub po prostu odpocząć z rodzinką.Wspólnie z mężem wprowadzamy małe zmiany do projektu,tzn.chcemy zmienić to frontowe okno balkonowe z przodu na dwa wąskie okna ,zamiast pomieszczenia gospodarczego będzie kotłownia,w łazience i kuchni planujemy ogrzewanie podłogowe.Są to na razie nasze plany,zobaczymy jak to wszystko będzie w realizacji,a budowę planujemy zacząć na wiosnę 2011.Także dużo kasiurki jest do zarobienia,aby to nasze marzenie się spełniło,ale damy radę :) Pozdrawiamy serdecznie!!!

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2G
Autor: Michał - Słupsk, dodano: 2010-11-18 22:27:17
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Domek bardzo ładny z zewnątrz i funkcjonalny wewnątrz.
Zmiany:
1. Zamiana kuchni z gabinetem;
2. Powiększenie WC na parterze i zainstalowanie prysznica;
3. Otwarcie kuchni (pierwotnego gabinetu) na salon;
4. Na piętrze łazienka powiększona o garderobę i dodane wejście z przedpokoju;
5. Druga łazienka zamieniona na garderobę;
6. Piec na eko-groszek.

reklama
Projekt: FILIPEK »
Tytuł opinii: FILIPEK - dlaczego???
Autor: Artur i Ania - Częstochowa, dodano: 2010-11-16 11:05:08
ocena: FILIPEK - projekty domów - opinieFILIPEK - projekty domów - opinieFILIPEK - projekty domów - opinieFILIPEK - projekty domów - opinieFILIPEK - projekty domów - opinie
Opinia: Dlaczego?

To proste, pomysł projektanta spełnia nasze potrzeby, dom na miarę rodziny 3 osobowej, funkcjonalny. Poza tym biuro projektowe zezwala na wszelkie modernizacje projektu, służy dokumentacją ( podstawową, no ale... i tak życie weryfikuje). A do tego cena taka całkiem znośna ;-)
Szybki kontakt, możliwość wyboru wersji, odbicia.
Ogólnie jesteśmy zadowoleni.


Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Projekt Granat
Autor: Radomir - Reda, dodano: 2010-11-07 13:47:24
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt jest bardzo ciekawy. W końcu go wybrałem:-). Niewątpliwie powiększymy garaż (do szerokosci dwoch aut)oraz prawdopodobnie zmienimy okrągłe okienko w spiżarnii (na prawdopodobnie kwadratowe). Innych zmian nie planujemy. Pozdrawiam. Radomir Wojciechowski

Projekt: GERDA »
Tytuł opinii: Gerda
Autor: Zbigniew - :), dodano: 2010-11-06 14:33:43
ocena: GERDA - projekty domów - opinieGERDA - projekty domów - opinieGERDA - projekty domów - opinieGERDA - projekty domów - opinieGERDA - projekty domów - opinie
Opinia: Zmiany to kąt nachylenia dachu-40 stopni, strop eder, ściany eder 25+szczelina 5 + eder 36,5 + ocieplenie, dodatkowe okno w kuchni, zamiast okna - drzwi do kotłowni.

Projekt: BELLA »
Tytuł opinii: BELLA IDEALNY DOM
Autor: AGNIESZKA - TRZEMESZNO, dodano: 2010-10-24 16:55:01
ocena: BELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinie
Opinia:
WITAM WYBRAŁAM PROJEKT DOMU BELLA PONIEWAZ ZE WSZYSTKICH PROJEKTOW KTORE OGLĄDAŁAM A BYŁO ICH BARDZO DUŻO TEN JEST NAJODPOWIEDNIEJSZY MA W SOBIE STYL I WYGLĄDA TAK JAK SOBIE WYMARZYŁAM.OTWARTA KUCHNIA NA SALON POZWOLI MI W JEDNYM CZASIE GOTOWAC SWIETNE POTRAWY I JEDNOCZESNIE BYC Z RODZINA I PRZYJACIÓŁMI NATOMIAST PODDASZE OAZA WYODREBNIONE MIEJSCE TYLKO DLA DOMOWNIKÓW MIEJSCE ODPOCZYNKU NIEDOSTEPNE DLA OCZU PRZYPADKOWYCH LUDZI POLECAM SZCZEGOLNIE DLA TYCH CO CENIĄ SOBIE PRYWATNOSC

Projekt: LAWENDA II B »
Tytuł opinii: Lawendowy kolor przyszłości:)
Autor: Aga - Mińsk Mazowiecki, dodano: 2010-10-02 21:48:51
ocena: LAWENDA II B - projekty domów - opinieLAWENDA II B - projekty domów - opinieLAWENDA II B - projekty domów - opinieLAWENDA II B - projekty domów - opinieLAWENDA II B - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Lawendowy to piękny kolor, piękna roślina i wyjątkowy projekt. Jak każdy, kto nieśmiało zaczyna marzyć o własnym domu, rozpoczęłam poszukiwania projektu. Miał być funkcjonalny, wygodny i niezbyt kosztowny w budowie. Zamówiłam kilka katalogów no i się zaczęło. Jak wybrać ten właściwy wśród setek projektów? Moją uwagę zwrócił projekt Lawenda, ale szybko został odrzucony, gdyż nie miał żadnej z założonych cech - niefunkcjonalny (za małe pomieszczenie gospodarcze i za krótki garaż), niewygodny (niskie i "pokręcone" pokoje na poddaszu) i bardzo drogi w budowie (czterospadowy dach i dużo elementów z cegieł klinkierowych). Ale był piękny! Chciałam znaleźć podobny w wyglądzie zewnętrznym, ale spełniający moje wymagania. Obejrzałam chyba tysiące projektów. Ale żaden nie miał takiego uroczego komina a grillem, takich przestronnych tarasów, tak dużych okien. Cały czas miałam przed oczami Lawendę. Zaczęłam się przyglądać temu projektowi. Wydłużyłam garaż, jeden z pokoi na parterze zamieniłam na potrzebne pomieszczenie gospodarcze, zlikwidowałam małą spiżarnię i doszłam do wniosku, że niskie poddasze nie jest wadą, bo tam są sypialnie, a nie salony, a ich oryginalne kształty pobudzają dekoratorską wyobraźnię. Mam więc projekt spełniający moje wszystkie wymagania, a w dodatku wyjątkowy w wyglądzie zewnętrznym - a to musi kosztować:)

Projekt: AR-1 »
Tytuł opinii: AR-1
Autor: Dariusz - Glapiak, dodano: 2010-09-27 19:44:06
ocena: AR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinie
Opinia: Budynek można zbudować w cenie mieszkania. Bryła domu bardzo przyjazna, prosty dach, wewnątrz ma wszystkie potrzebne pomieszczenia. W salonie bardzo duże okna umożliwiające wkomponowanie pór roku wewnątrz domu.

Projekt: LAWENDA II A »
Tytuł opinii: Opinia projekt Lawenda 2 A
Autor: Robert - Zabrzeg, dodano: 2010-09-15 20:05:50
ocena: LAWENDA II A - projekty domów - opinieLAWENDA II A - projekty domów - opinieLAWENDA II A - projekty domów - opinieLAWENDA II A - projekty domów - opinieLAWENDA II A - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Lawenda, to dla mnie idealne rozwiązanie. Autor projektu wykonał kawał dobrej roboty, a ja zdecydowałem, że zrealizuję ten projekt bez najmniejszej zmiany. Dom, który buduję, różni się od domów stojących w okolicy. Lawenda to dam, który otrzyma odemnie duszę.

P.S.
Projekt oceniam na 5, gdyż nie wymaga ingerencji osób trzecich.

Projekt: LAPIS 2 »
Tytuł opinii: opinia LAPIS 2
Autor: Aleksandra - Poznań, dodano: 2010-09-10 09:26:25
ocena: LAPIS 2 - projekty domów - opinieLAPIS 2 - projekty domów - opinieLAPIS 2 - projekty domów - opinieLAPIS 2 - projekty domów - opinieLAPIS 2 - projekty domów - opinie
Opinia: jest wspanialy!!! uklad pomieszczen prawie dokladnie odpowiada naszemu idelowi, a poza tym jest niezwykle zgrabnym domkiem z zewnatrz;)
zminy, ktore wprowadzimy to - strop zmienimy na betonowy, pozbedziemy sie wc na parterze i powiekszymy kosztem tego pomieszczenie gospodarcze, oraz skrocimy troche scianke kuchni, zeby uzyskac bardziej otwarta przestrzen laczaca hall, kuchnie i salon.
jedyny maly minusik jest taki, ze lazienka na pietrze jest niewielka, a wszystkie sypialnie sie tam znajduja, z kolei ta na parterze jest bardzo duza, a raczej przy okazji wieczornych kapieli bedziemy korzystac z gornej...
ale to drobiazg;)

Projekt: JASKÓŁKA I »
Tytuł opinii: jaskółka
Autor: paweł - radom, dodano: 2010-08-28 08:29:56
ocena: JASKÓŁKA I - projekty domów - opinieJASKÓŁKA I - projekty domów - opinieJASKÓŁKA I - projekty domów - opinieJASKÓŁKA I - projekty domów - opinieJASKÓŁKA I - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt praktycznie bez przeróbek. Dla mojej rodziny idealny. Jedyny minus to schody w sypialni nad garażem, ale trudno będziemy się wspinać::)) tak poważnie to nie bedzie przejścia z kotłowni do przedpokoju tylko do garażu a z garażu wejsie do domu przez wiatrołap. Pomiędzy kuchnia a salonem stanie ścianka i jedno okno w salonie od kuchni będzie zamurowane. To w sumie kosmetyka. Dostaliśmy w tym tygodniu pozwolenie wiec ruszamy albo na jesieni z fundamentami albo ostatecznie na wiosnę.

Projekt: BAŻANT »
Tytuł opinii: Bażant
Autor: Mariusz - Inowroclaw, dodano: 2010-08-24 14:53:21
ocena: BAŻANT - projekty domów - opinieBAŻANT - projekty domów - opinieBAŻANT - projekty domów - opinieBAŻANT - projekty domów - opinieBAŻANT - projekty domów - opinie
Opinia: Wybrałem ten projekt z rodzinką ponieważ jest według nas w pełni wykorzystana powierzchnia domku,odpowiada nam układ pomieszczeń,rozwiązanie na dwie rodziny no i wygląd zewnętrzny.Podniesiemy scianke kolankowa o dwa pustaki no i kalenice tak samo zwikszy sie powierzchnia poddasza.Pare zmian kosmetycznych i to wszystko.

Projekt: OLIWKA »
Tytuł opinii: Oliwka pod Krakowem
Autor: A&T - Kraków, dodano: 2010-08-22 19:53:32
ocena: OLIWKA - projekty domów - opinieOLIWKA - projekty domów - opinieOLIWKA - projekty domów - opinieOLIWKA - projekty domów - opinieOLIWKA - projekty domów - opinie
Opinia: i tak oto w lipcu 2010 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami projektu Oliwka :)
nasze zmiany:
-podniesienie ściany kolankowej o 2 pustaki
-zamiana drzwi tarasowych na pojedyncze okno
-przeniesienie tarasu na boczna ścianę wraz ze zmianą 3 okien na 1 balkonowe

Projekt ten jest dla Nas prawie idealny dlatego też tak niewielkie zmiany.
Ruszamy z budową jesienią

Projekt: RETRO »
Tytuł opinii: Budowa domu Retro
Autor: Tomasz - warszawa, dodano: 2010-08-20 12:45:52
ocena: RETRO - projekty domów - opinieRETRO - projekty domów - opinieRETRO - projekty domów - opinieRETRO - projekty domów - opinieRETRO - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Pozdrawiam wszystkich retrowiczów. Jesteśmy posiadaczami projektu " Retro "z garażem 2-stanowiskowym był to jedyny projekt który po przejrzeniu wielu innych nam się spodobał. Jest nie skomplikowany konstrukcyjnie a jednocześnie bryła budynku daje niebanalny efekt wizualny. Oglądaliśmy Wasze zdjęcia z rozpoczętych już realizacji budów.
My w swoim zamierzamy wprowadzić następujące zmiany:
1.Wykonamy podpiwniczenie pod częścią budynku obejmującą holl= 14,2 m2 i wiatrołap= 4,8 m2. Pozwoli to na przeniesienie całej infrastruktury technicznej wodnokanalizacyjnej i grzewczej z poziomu parteru budynku. Schody zejściowe do piwnicy zostaną wykonane pod schodami na poddasze.
2.Przedłużymy pomieszczenie garażu o 1,00 mb
3.Zmienimy wysokość pomieszczeń na parterze do 3,00 m, (z uwagi na montaż sufitów podwieszonych i wbudowanego oświetlenia) na poddaszu 2,70 m.
4.Zamierzamy zamontować wyższe i szersze okna w salonie i pokojach oraz proporcjonalnie dobrać okna wiatrołapu i garażowe.
Przed nami jeszcze daleka droga ale projekt już jest . Może i my pewnego razu pokażemy zdjęcia naszego domu .
Pozdrawiam.

Projekt: AR-1 »
Tytuł opinii: AR. przy trasie Częstochowa-Opole
Autor: ROMAN - PAWONKÓW, dodano: 2010-08-19 12:59:17
ocena: AR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinieAR-1 - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo przepraszam że tak długo zwlekałem z opinią dotyczącą tak fajnego domu, ale związane było to z trwającą właśnie tego domku. DECYZJĘ O BUDOWIE PODJĘLIŚMY Z MAŁŻONKĄ WE WRZEŚNIU, A W PAŻDZIERNIKU ROZPOCZĘLIŚMY BUDOWĘ. TAK MNIE TA BUDOWA WCIĄGNĘŁA ŻE NA NIC INNEGO NIE BYŁO CZASU, NIE MOGLIŚMY DOCZEKAĆ NA UKOŃCZENIE, ALE JUŻ SIĘ UDAŁO, MIESZKAMY W NASZYM ARKU OD 08 07 2010, A ODBIÓR BYŁ DOKONANY W NASZĄ ROCZNICĘ ŚLUBU TJ.02 08 2010.MIESZKA SIĘ BARDZO WYGODNIE,A ZNAJOMI POZYTYWNIE NAM ZAZDROSZCZĄ. JAKO ŻE DOMEK POŁOŻONY JEST PRZY GŁÓWNEJ TRASIE MAMY CO JAKIŚ CZAS
GOŚCI (NIEZNAJOMYCH) KTÓRZY PROSZĄ O POKAZANIE TEGO DOMU PONIEWAŻ Z ZEWNĄTRZ BARDZO IM SIĘ PODOBA. NIKOMU OCZYWIŚCIE NIE ODMAWIAMY I CHWALIMY SIĘ NASZYM GNIAZDKIEM. POZDRAWIAM. ROMAN I BARBARA J.

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 38  Następna »
 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma