Projekty domów: 16120, wersje: 33768    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
pn.-pt. 8-16
biuro@ign.com.pl | kontakt
Największa społeczność budujących! 48660 użytkowników, 554998 zdjęć, 656273 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 773
« Poprzednia | strona: 9 z 39 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka
Autor: Arek - Łęczna, dodano: 2011-03-31 21:23:31
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Ach **ISKIERKA**...no cóż, wybieraliśmy z żoną setki projektów, aż w końcu żona odnalazła ten najlepszy... Iskierka! Iskra rozpaliła nasze serca i rozgrzała umysły...idealna na naszą małą działkę, prosta aczkolwiek subtelna, ...i ten salon z kominkiem! Ciepłe i przytulne poddasze. Ale żeby nie było tak różowo, w projekcie zabrakło spiżarki, tak, tak, tak musi być spiżarka...i jak rzekła żona przy kuchni zaprojektowałem maaaaalutką spiżarkę, oczywiście kosztem WC, ale JEST i człowiek i półeczki się zmieszczą, i wilk i owca cała. A na poddaszu wygospodarowaliśmy kolejne pomieszczenie przy schodach i zaadoptowaliśmy na pralnię...i właściwie tyle zmian, bo można rzec, że ISKIERKA jest idealna. Pozdrawiam wszystkich **Iskierkowiczów**

Projekt: AJA »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie AJA
Autor: Sławek - Cieszyn, dodano: 2011-03-28 16:47:49
ocena: AJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam :-)
Projekt AJA wybraliśmy ze względu na jego urodę i funkcjonalność. Już w czasie pierwszego przeglądania zamieszczonych projektów wzbudził nasze zainteresowanie i po przeglądnięciu setek innych z przyjemnością wróciliśmy do niego.
Projektant, który adaptuje go do naszych potrzeb, również nie szczędził mu słów uznania.
Na pewno zrezygnujemy z okien dachowych i balkonu, wokół domu będzie duży ogród co zapewni lepszy kontakt z przyrodą niż balkon. Na parterze hol będzie tworzył jedną otwartą przestrzeń z salonem, z wolno stojacym kominkiem umieszczonym centralnie a nie pod ścianą tak jak w projekcie. To główne założenia zmian, reszta to już drobiazgi.

Projekt: AGIS »
Tytuł opinii: urokliwy
Autor: Daida&Tomek - Słupsk, dodano: 2011-03-28 13:46:59
ocena: AGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinieAGIS - projekty domów - opinie
Opinia: Zdecydowaliśmy na projekt Agis ze względu na rozmieszczenie pomieszczeń jak również na dość tanią realizację projektu i urokliwość domku. Zmiany jakich dokonamy to powiększenie salonu-likwidacja załamania ściany,adaptacja poddasza i zamiana pomieszczenia-łazienka-pokój. Domek jest pięknie wykończony i ma wymarzoną werandę. Dla nas ideał :)

Projekt: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: Opinia do projektu domu Wrzos
Autor: Sławomir - Warszawa, dodano: 2011-03-27 18:18:10
ocena: WRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieWRZOS WERSJA A MNIEJSZA BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
Opinia: kupiłem ten projekt z kilku powodów:Po pierwsze architektura nawiazuje do stylu małe dworki a tam gdzie posiadamy działkę ( mazowieckie ) bedzie ten projekt pasował,po drugie jest on funkcjonalny dla trzech , czterech osób, po trzecie nie stanowi on duzej bryły więc powinien być tani w budowie,po czwarty jest tani ( projekt) i jednoczesnie uniwersalny. Bedziemy zminiać w projekcie strop miedzy parterem a poddaszem z drewnianego na lany betonowy ( ma być tanszy i bezpieczniejszy - chodzi o niepalność.Pozostałe elementy projektu bez zmian.Po wybudowaniu przeslę zdjęcia.Nawet kolorystyka OK.

Projekt: SYNTIA II »
Tytuł opinii: Nasz domek
Autor: Tomek - Budki, dodano: 2011-03-23 21:51:04
ocena: SYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinieSYNTIA II - projekty domów - opinie
Opinia: Witam. Po zamówieniu projekt dostarczony w kilka dni. Wybraliśmy Syntię II, ponieważ jako jedyny z nielicznych z podwójnym garażem spełniał warunek planu przestrzennego zagospodarowania naszej Gminy. Po drugie spodobał się nam. Prosta konstrukcja, kopertowy dach, duże pokoje i wystarczająco wysoka ścianka kolankowa na poddaszu. Wprowadziliśmy kilka zmian w postaci braku okienka w pokoju przy wejściu do domu, a okno w salonie będzie obniżone do posadzki bez drzwi balkonowych na taras. Dalej zobaczymy w trakcie budowy co tu jeszcze zmienić. Już tylko chwila dzieli nas od początku budowy. Pozdrawiamy

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: Opinia Opalek 1 g
Autor: Krzysztof - Poznan, dodano: 2011-03-21 17:40:57
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Witam wszystkich! Biuro Ign zapewnia szybka przesylke, jest rzetelne i punktualne. My otrzymalismy nasz wymarzony projekt w ciagu 3 dni. Zmiany jakich dokonamy to: Powiekszenie drzwi frontowych, podniesienie fundamentu, wyprowadzenie naroznika i wstawienie 2 okien oraz na pietrze zamiast dwoch lazienek bedzie jedna a druga bedzie przerobiona na pokoj lub garderobe.Zyczymy wszystkim powodzenia w budowie i wytrwalosci.

Kornelia i Krzysztof

Projekt: ORZECH »
Tytuł opinii: Super projekt
Autor: Zbyszek - Tomaszow lubelski, dodano: 2011-03-20 10:46:11
ocena: ORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinieORZECH - projekty domów - opinie
Opinia: Jak dla mnie jest to super projekt ,o takim domu marzymy z żoną i to daje nam siłę na ciężkie chwile zwiazane z budową domu,W zasadzie zmieniamy tylko dzwi do kotłowni będą w wiatrołapie nie w przedpokoju związane jest to z adaptacją kotlowni na paliwo stale i lepiej żeby zbędne dymy i kurz nie dostawały sie bespośrednio do domu.

reklama
Projekt: SUŁTAN 2G »
Tytuł opinii: Sułtan 2g
Autor: Tomek - Radomsko, dodano: 2011-03-08 19:26:21
ocena: SUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinieSUŁTAN 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Nowoczesny i ponadczasowy dom o prostej bryle , a zarazem klasyczny z przestronnym i funkcjonalnym wnętrzem.Jego całość odbiega od innych podobnych projektów.Myślę,że każdy kto marzy o własnym kącie,znalazł by w tym domu bezpieczeństwo i radość.
Dom jest idealny na szeroką i płytką działkę z wjazdem od południa. W projekcie nie zmieniamy nic, według nas oraz naszych znajomych funkcjonalność domu jest idealna. Polecamy każdemu zakup w IGN Projekty. Stonka internetowa czytelna, szybka wysyłka i miła obsługa.

Projekt: OPAŁEK 2G »
Tytuł opinii: Opałek 2G
Autor: Bogdan - Tomaszów Mazowiecki, dodano: 2011-03-01 17:53:55
ocena: OPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinieOPAŁEK 2G - projekty domów - opinie
Opinia: Opałek spodobał się nam od początku poszukiwania projektu.Oczywiście na wszelki wypadek przejrzeliśmy milion innych,ale i tak na placu boju został tylko On.Na potrzeby naszej czteroosobowej rodziny jest wprost idealny.Znakomity rozkład pomieszczeń,elegancki wygląd zewnętrzny.W zasadzie nie ma do czego się przyczepić.Nic dziwnego ,że cieszy się taką popularnością.My,podobnie jak większość budujących chcemy wprowadzić kilka zmian.Zrezygnowaliśmy z podcienia dzięki czemu salon stał się bardziej ustawny i powiększył swoją powierzchnię do 40 m2.Powiększymy również wc na parterze.Na poddaszu likwidujemy ściankę pomiędzy garderobą i łazienką.Do powstałej w ten sposób "dużej" łazienki robimy wejście z korytarza.Zamiast drugiej łazienki będziemy mieć pralnię z suszarnią.Zastanawiamy się nad podniesieniem ściany kolankowej o 1 pustak.Sercem kotłowni będzie prawdopodobnie piec na ekogroszek.Chcemy zainstalować wentylację mechaniczną z rekuperatorem i gruntowym wymiennikiem ciepła i solary. Opałek daje ogromne możliwości zmian według własnych upodobań.Ten dom ma w sobie to coś.Jest jak piękna kobieta , za którą oglądają się wszyscy mężczyźni :-))))))

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Granat
Autor: Marta - Ciechanów, dodano: 2011-02-27 12:59:31
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: Dom podobał nam sie bardzo ze względu na to że jest prosty w dobrym tego słowa znaczeniu. na dole znajduje się pokój, który wpłynął na nasza decyzję. Jeśli chodzi o zmiany w projekcjie to zlikwidowalismy okno w spiżarni balkon zrobilismy z prostymi drzwiami, dodaliśmy okno na strychu i drzwi z tyłu garażu. Także to bardziej kosmetyczne poprawki. Bardzo nam się podobał i tyle miał to coś :-)))

Projekt: SALSA »
Tytuł opinii: projekt na medal
Autor: Grażyna - głogów, dodano: 2011-02-25 19:34:14
ocena: SALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinie
Opinia: w końcu znaleźliśmy wymarzony domek.prosty funkcjonalny i
naprawdę śliczny.nie potrzeba w nim dużo zmian.jedynie zlikwidowaliśmy kominek a komin przenieśliśmy do pomieszczenia gospodarczego,już czuję jak w nim wspaniale się mieszka. polecam !!!

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: PROJEKT GRANAT
Autor: ROBERT - BIAŁOGARD, dodano: 2011-02-22 12:29:36
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: PODZIĘKOWANIA DLA ING ZA SZYBKĄ i FACHOWĄ OBSŁUGĘ.
ZAMÓWIONY PROJEKT OTRZYMAŁEM W CIĄGU 5 DNI.CAŁOŚĆ ZGODNIE Z OPISEM PROJEKTU. BARZDO POLECAM.R.P.

Projekt: AGATKA Z GARAŻEM »
Tytuł opinii: projekt agatka z garazem
Autor: arek - wloclawek, dodano: 2011-02-21 21:09:01
ocena: AGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinieAGATKA Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo mi się podoba , nie zamierzam nic zmieniać, jest ok.

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: OPAŁEK
Autor: ANNA - ŁOSICE, dodano: 2011-02-16 21:36:31
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: PROJEKT DOMU OPAŁEK JEST EKSTRA ,TO MÓJ WYMARZONY DOMEK. JEST WSAM RAZ DLA 4-5 OSOBOWEJ RODZINY
MOJE ZMIANY TO;
- WYPROSTOWANIE SALONU
- POWIĘKSZENIE GABINETU
- POWIĘKSZENIE ŁAZIENKI NA DOLE
- ZLIKFIDOWANIE SPIŻARNI W CELU POWIĘKSZENIA KUCHNI I WIATROŁAPU
- WYPROSTOWANIE SCHODÓW
- ZMIANA ROZMIESZCZEŃ DWÓCH POKOI NA GÓRZE
- LIKFIDACJA GARDEROBY I ŁAZIENKI NA GÓRZE NA RZECZ WIĘKSZEGO POKOJU
- ZAMIAST OKIEN DACHOWYCH W JEDNEJ Z SYPIALNI TRZECI BALKON

Projekt: ATOS »
Tytuł opinii: ptojekt ATOS
Autor: Magdalena - Tychy, dodano: 2011-02-13 17:11:45
ocena: ATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinieATOS - projekty domów - opinie
Opinia: projekt domu Atos spodobał mi się przede wszystkim dla swojej prostoty i jednoczesnym stylu jaki posiada ten dom jedyną zmianą będzie zamiana drzwi z kotłowni z oknem co spowoduje że będzie bliżej i łatwiej z dowozem węgla

Projekt: JAŚMIN »
Tytuł opinii: jasmin
Autor: krzysztof - gliwice, dodano: 2011-02-08 18:40:49
ocena: JAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinieJAŚMIN - projekty domów - opinie
Opinia: projekt piekny dlatego go wziąłem:) zmiany to ściany na porotherm

Projekt: GRZEGORZ »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie
Autor: Teresa - Stoisław, dodano: 2011-02-04 17:28:27
ocena: GRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinieGRZEGORZ - projekty domów - opinie
Opinia: Wybraliśmy projekt ponieważ domek jest nieduży, wygodny i niedrogi w utrzymaniu. Zmieniamy dach na dwuspadowy 40 stopni.

Projekt: ANETA »
Tytuł opinii: projekt Aneta
Autor: Anna - Gdańsk, dodano: 2011-02-04 11:19:06
ocena: ANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinieANETA - projekty domów - opinie
Opinia: Jesteśmy trzyosobową rodziną, często przyjmującą gości. Projekt domu wybraliśmy kierując się głównie jego funkcjonalnością. Wyraźnie oddzielona część dzienna od nocnej, duża garderoba. Jeśli chodzi o zmiany zdecydowaliśmy się zamknąć kuchnię, garaż przerobiliśmy na biuro-zrezygnowaliśmy w drzwi garażowych robiąc wejście od strony ganka.Zlikwidowaliśmy szafę w przedpokoju, powiększając garderobę.

Projekt: BELLA »
Tytuł opinii: projekt bella
Autor: Marta - wojnowice gmina opalenica, dodano: 2011-02-02 12:15:44
ocena: BELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt jest rewelacyjny. Nie jest to duży dom aczkolwiek super poustawiane są pomieszczenia.

Projekt: TYMEK 1 »
Tytuł opinii: opina domu Tymek1
Autor: M@dzi@ 29 - Dolaszewo k/Piły, dodano: 2011-01-29 18:49:09
ocena: TYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinieTYMEK 1 - projekty domów - opinie
Opinia: Tymek 1 jesto skromny mały domek dla piecio osobowej rodzinki za całkiem przyzwoite pieniądze prosty dach cztery ściany mały ciasny ale własny. Oglądałem tysiące projektów ale tymek to jest to mi najbardziej przypadło do gustu wiecej napisze jak zaczniemy budowę

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 39  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma