Projekty domów: 16565, wersje: 34656    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
Największa społeczność budujących! 69405 użytkowników, 651119 zdjęć, 769067 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 791
« Poprzednia | strona: 9 z 40 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: AMELIA »
Tytuł opinii: Amelia odbicie lustrzane + 2garaż
Autor: Gośka - Goliszów, dodano: 2011-08-04 12:21:22
ocena: AMELIA - projekty domów - opinieAMELIA - projekty domów - opinieAMELIA - projekty domów - opinieAMELIA - projekty domów - opinieAMELIA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam.
Projekt Amelia jest najlepszy. przez ponad rok przeglądałam różne strony internetowe i katalogi z projektami, ale żaden nie był taki jak AMELIA :) Zewnętrznie projekt został prawie bez zmian, pogłębiłam tylko wykusz aby zmieścić w nim trzy normalne okna, oraz pozbyłam się małych drzwi balkonowych,a dodałam duże drzwi balkonowe w drugim salonie. Zmiany wewnątrz :)Zapraszam na bloga www.amelia325gosia214.mojabudowa.pl, tam postaram się opisać wszystkie zmiany. Miałam okazję oglądać już wybudowaną Amelkę(w dwuch różnych wersjach wykonania) i mam nadzieję że moja będzie najlepsza :) mogłam się uczyć na błędach i doświadczeniu innych.

Projekt: TK19 »
Tytuł opinii: tk 19
Autor: MAC - Lublin, dodano: 2011-08-04 10:09:08
ocena: TK19 - projekty domów - opinieTK19 - projekty domów - opinieTK19 - projekty domów - opinieTK19 - projekty domów - opinieTK19 - projekty domów - opinie
Opinia: Witam. Razem z moją rodzinką zdecydowałem się na zakup tego projektu, ponieważ mam małą działkę, a ten dom jest powierzchniowo niewielki.
Ponadto jest większy od dotychczasowego mieszkania w którym mieszkaliśmy, o 35m2, co nam już zupełnie wystarczy. Po trzecie ma 3 pokoje /dla trójki naszych dzieci-salon dla nas z żoną/. A po czwarte jest tani w budowie i co najważniejsze-tani w eksploatacji-głównie ogrzewanie.
Ze zmien przewiduję jedynie wykonanie w garażu kanału dla samochodu, zawsze się przyda. Jeśli chciałbym zaadaptować poddasze dla celów mieszkalnych, to wybrałbym inny projekt, a ten bardzo mi się podoba właśnie w tej wersji. Obecnie jestem na etapie wystąpienia o warunki przyłączy. Chciałbym jeszcze w tym roku rozpocząć budowę. A co tam ...raz się żyje...

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Moje zdanie o projekcie domu
Autor: Adam - Łany Wielkie, dodano: 2011-08-03 14:11:27
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Zdecydowałem się na ten projekt po wielogodzinnym wertowaniu katalogów i stron internetowych. Wydaje nam się z żoną , że to jest "ten" odpowiedni dom dla nas. Generalnie ma być nie za duży, prosty w formie, typowy.
Zamówiliśmy wersję w lustrzanym odbiciu i powiększoną. Jedynymi zmianami jakie nanieśliśmy na projekt są:
1.podwyższenie ścianki kolankowej do 120cm,
2.przeniesienie tarasu na ścianę krótszą,
3.zrezygnowaliśmy z balkonu.
Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi przez firmę Domfort (IGN Projekty).

Projekt: BISKUPICE 9 »
Tytuł opinii: pocieszny domek
Autor: agnieszka - bialystok, dodano: 2011-08-01 17:41:01
ocena: BISKUPICE 9 - projekty domów - opinieBISKUPICE 9 - projekty domów - opinieBISKUPICE 9 - projekty domów - opinieBISKUPICE 9 - projekty domów - opinieBISKUPICE 9 - projekty domów - opinie
Opinia: projekt biskupice jest najlatwiejszym projektem do zmian, proponuje otwarty plan co przy 2 dzieci sprawdza sie. zamowilam projekt z piewnica i garazem . moje zmiany w projekcie to wejscie glowne bedzie od podwórka a zamiast planowanego schowka bedzie wejscie glowne od ulicy w ten sposob bede widzial nadchodzace dzieci ze szkoly a wczasie relaksu bede miala widok na podwórze.nastepna zmiana to zadnych dachowych okien . na internetowym projekcie ich nie ma ale jak dostalam szczególowy plan jest pelno okien w dachu.uwazam ze dla 4 osobowej rodziny przy malych dzieciach ma njwiecej potencjalu a z wiekiem dzieci mozna dokonaj zmian.plan przedstawia bardzo wygodny plan sypialni na poddaszu.

Projekt: OPAŁEK »
Tytuł opinii: opałek
Autor: Dominika - Nysa, dodano: 2011-08-01 16:53:33
ocena: OPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinieOPAŁEK - projekty domów - opinie
Opinia: Witam, w naszym projekcie wprowadziliśmy dosc duze zmiany,zrezygnowaliśmy z garażu i zrobimy z niego pokój gdzie będzie albo bilard albo mini siłownia.Natomiast chcemy zrezygnowac z pokoju w salonie na rzecz powiekszenia salonu.Wiatrołap powiekszymy o Wc które przeniesiemy koło schodów na górę.

Projekt: TK02 »
Tytuł opinii: TK02
Autor: Anna - Wlkp., dodano: 2011-08-01 14:17:56
ocena: TK02 - projekty domów - opinieTK02 - projekty domów - opinieTK02 - projekty domów - opinieTK02 - projekty domów - opinieTK02 - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt bardzo tani w wykonaniu i późniejszym utrzymaniu, dlatego m.in. zdecydowaliśmy się właśnie na niego. Zmiany, które wprowadzamy to zamiana garderoby z łazienką i wstawienie tam okna, wstawienie okna w drugiej łazience, wyrównanie ścian w pokojach z wnękami oraz częściowe zabudowanie kuchni (przeciągnięcie ściany do tego małego fragmenciku, który jest w projekcie). zmieniamy również drzwi w salonie na dwudzielne zamiast trójdzielnych

Projekt: AMARETTO »
Tytuł opinii: Amaretto
Autor: Agnieszka - Lublin, dodano: 2011-06-30 09:01:27
ocena: AMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinieAMARETTO - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Po długim poszukiwaniu odpowiedniego projektu do moich marzeń i oczywiście działki wysiłek wreszcie został uwieńczony sukcesem. Amaretto spełnia w pełni moje oczekiwania. Dom jest funkcjonalny,posiada niewielką spizarkę,spory salon i co najwazniejsze pokój gościnny na parterze i niewielką łazienkę z natryskiem. Co do zmian jakie poczyniłam a to ze względu usytuowanie działki względem stron świata to doprojektowałam taras od strony wykuszu (południe), powiekszyłam jedno okno w wykuszu a drugie przerobiłam na drzwi balkonowe po to aby mieć bliżej do wyjścia na taras z kawką i cieszyć sie poranną rosą. No i jeszcze likwidacja drzwi z pom. gospodarczego ale to jeszcze w fazie przemyśleń. AAAA i wyszło by mi z głowy powiększam i poszerzam jeszcze zadaszenie nad wejsciem do domku. Zadaszenie bedzie z niewielkimi filarkami.
Budowę rozpoczynam w sierpniu 2011 r. Pozdrawiam wszystkich, którzy zauroczyli się tym projektem.

reklama
Projekt: CYTRYN »
Tytuł opinii: projekt
Autor: Agnieszka - Kłodzko, dodano: 2011-06-16 08:36:58
ocena: CYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinieCYTRYN - projekty domów - opinie
Opinia: serdecznie polecam transakcja przebiegła w miłej i bezproblemowej atmosferze , szybka wysyłka ,wszystko zgodnie z opisem dziękuję za transakcję .

Projekt: GRANAT »
Tytuł opinii: Projekt Granat
Autor: Katarzyna - Malbork, dodano: 2011-06-15 15:50:28
ocena: GRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinieGRANAT - projekty domów - opinie
Opinia: I tak wybraliśmy ten jedyny, niepowtarzalny w swoim rodzaju, skromny a zarazem bogaty, nie bez powodu projekt ten ma nazwę "GRANAT", tak samo jak owoc, jest pełen smaku-gustu, a wewnątrz zawiera ciekawe wnetrze,które dopełania słonecznie usytuowany taras. Dziękujemy

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Miłość od pierwszego wejrzenia :)))
Autor: Agnieszka - Zawiercie, dodano: 2011-06-08 21:48:50
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo długo szukaliśmy tego jedynego wymarzonego domku. Wybór był i jest ogromny ,ale mimo to żaden projekt nie wyparł na nas tak ogromnego wrażenia jak Iskierka . Gdy pierwszy raz ujrzeliśmy iskierkę tak całkiem przypadkiem hmmm Zaiskrzyło między nami od razu ... taka miłość od pierwszego wejrzenia :)
Ten projekt okazał się dla nas idealny od razu go kupiliśmy , nic a nic w nim nie zmienimy . Dla mnie i moje rodziny jest IDEAŁEM ,funkcjonalny ,prosty ,śliczny.I to co jest ważne tani w budowie .
Pozdrawiam wszystkich Iskierkowiczów ... POWODZENIA ...

Projekt: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU »
Tytuł opinii: słoneczko
Autor: marta - międzywodzie, dodano: 2011-05-04 18:25:06
ocena: SŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinieSŁONECZKO WERSJA A BEZ GARAŻU - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: projekt słoneczko spełnia nasze prawie wszystkie potrzeby i marzenia.wybralismy wariant B(ze ścianka kolankową)bez garazu.Zmiany ktore wprowadzimy sa niewielkie a mianowicie:1)rezygnujemy z kominka(zamówilismy wariant z ogrzewaniem na paliwo stałe)2)dodajemy dodatkowo okno połaciowe nad klatka schodowa:)zeby było jaśniej 3)i najwazniejsze parter chcemy zrobic według zaproponowanej wersji dwurodzinnej czyli na schody bedzie sie wchodziło z wiatrołapu a poddasze bedzie według podstawowej wersji.4)otwieramy kuchnie na salon:)))))i to by było na tyle naszych zmian.mam nadzieje ze nie bede musiała długo czekac na to zeby w sloneczku zamieszkać bo juz sie nie moge doczekac:))))))))))))

Projekt: RUSAŁKA »
Tytuł opinii: rusałka 155
Autor: Mariusz - Wrocław, dodano: 2011-05-02 13:28:49
ocena: RUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinieRUSAŁKA - projekty domów - opinie
Opinia: Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru tego projektu, idealnie w komponował sie do naszych potrzeb. Praktycznie nie przewidujemy wielu zmian, chcemy powiekszyc lazienke i podniesc scianke kolankowa. I to chyba wszyskie zmiany moze w trakcie budowy cos jeszcze wyjdzie ale raczej nie.

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Moja
Autor: Ewa - dolnośląskie, dodano: 2011-04-25 17:09:15
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
Opinia: Moje życie wreszcie nabiera kolorów dzięki "Iskierce"mam nadzieję, że szybko wyjdę z tych papierów i zacznę moją"Iskierkę".Po 21 latach upokorzeń i latach poniżania zabieram trójkę dzieci,
w tym jedno niepełnosprawne i wyprowadzam się do naszej "Iskierki".Ale,przede mną najtrudniejsze rozwód no i budowa.Boję się strasznie...
Przeglądnęłam setki projektów i tylko "Iskierka"spełnia moje oczekiwania.Jest ,mam nadzieję niedroga w budow2ie,funkcjonalny układ pomieszczeń,no i duża kotłownia,która pomieści nie tylko piec.A co zmienię,na pewno podniosę poddasze,a z garażu zrobię pokój dla mojego chorego dziecka.Marzy mi się małe pomieszczenie na spiżarkę,ale może uda mi się coś wykombinować na moje przetwory.
Czeka mnie ciężka praca,ale pojawiło się światło w tunelu,moja "Iskierka".Trzymajcie kciuki.
Ewa

Projekt: ROSA »
Tytuł opinii: Wymarzona Rosa...
Autor: ewelina - okolice warszawy, dodano: 2011-04-22 12:14:02
ocena: ROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinieROSA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Projekt Rosa okazał się strzałem w 10:) przytulna atmosfera domku pozwala na stworzenie prawdziwego ogniska domowego, po małych przeróbkach potrzebnych, by przystosować projekt do naszych oczekiwań. zasłużona 5 +:)

Projekt: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE »
Tytuł opinii: projekt Ewa II
Autor: Małgosia - Lubelskie, dodano: 2011-04-20 20:50:35
ocena: EWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieEWA II WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt Ewa II wybraliśmy dlatego że ujął nas prostotą a jednocześnie funkcjonalnością.Ponieważ mamy już garaż na działce postanowiliśmy dokonać zmiany wykorzystując pomieszczenie garażu na dodatkowy pokój oraz przesunięcie ścianki działowej tak aby pomieszczenie gospodarcze powiększyć i przedzielić je ścianką wykorzystując na pralnię reszta jest ok.

Projekt: JAGODA »
Tytuł opinii: Opinia do projektu
Autor: Wacław - Koszalin, dodano: 2011-04-20 08:47:28
ocena: JAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinieJAGODA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt wybrałem z uwagi na prostą konstrukcję co nie zawyża kosztów budowy oraz rozmieszczenie pomieszczeń.
Projekt zawiera na parterze sypialnię dość dużą z łazienką ,sypialnię dla dziecka lub gości oraz gabinet
oraz WC dla gości. Myślę o przeprojektowaniu w celu
wygospodarowania pom.na spiżarnię przy kuchni oraz większe pomieszczenie gospodarcze może kosztem części garazu by pomieścić pralnię.Ciekawszy byłby projekt
garażu z boku ale jest problem z wejściem z garażu do domu . Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Projekt: SALSA »
Tytuł opinii: projekt salsa
Autor: rafał - opole, dodano: 2011-04-19 23:22:58
ocena: SALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinieSALSA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt salsa szczególnie nam się spodobał ze względu na wygląd jak i prostotę wykonania, co rzutuje na ogólne koszty budowy. Mam zamiar dużo rzeczy zrobić podczas budowy sam, czy to się uda nie wiadomo. Co do zmian- mamy zamiar kuchnię umieścić przy wejściu, zlikwidować mały pokój,jeżeli się da ubikację na dole przenieść pod schody, tak żeby na dole był tylko salon i kuchnia.Chcemy również zmienić dach nad garażem na dwuspadowy aby tam uzyskać dodatkowy pokój, również dzięki takiej zmianie dom nabiera dostojniejszego wyglądu(widziałem na żywo)

Polecam biuro IGN projekt otrzymałem w ciągu trzech dniu od złożenia zamówienia

Projekt: WENECJA »
Tytuł opinii: WENECJA z Garażem
Autor: Szymon - Mikołów, dodano: 2011-04-11 22:42:45
ocena: WENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinieWENECJA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt z Żoną wybieraliśmy długo ale jako jeden z pierwszych zauważyłem WENECJE po kilku drobnych zmianach biędzie wymażonym DOMEM, kontakt z biurem projektów IGN jest wzorowy, Polecam takich sprzedawców

Projekt: ISKIERKA »
Tytuł opinii: Iskierka
Autor: Arek - Łęczna, dodano: 2011-03-31 21:23:31
ocena: ISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinieISKIERKA - projekty domów - opinie
IGN Projekt

Opinia: Ach **ISKIERKA**...no cóż, wybieraliśmy z żoną setki projektów, aż w końcu żona odnalazła ten najlepszy... Iskierka! Iskra rozpaliła nasze serca i rozgrzała umysły...idealna na naszą małą działkę, prosta aczkolwiek subtelna, ...i ten salon z kominkiem! Ciepłe i przytulne poddasze. Ale żeby nie było tak różowo, w projekcie zabrakło spiżarki, tak, tak, tak musi być spiżarka...i jak rzekła żona przy kuchni zaprojektowałem maaaaalutką spiżarkę, oczywiście kosztem WC, ale JEST i człowiek i półeczki się zmieszczą, i wilk i owca cała. A na poddaszu wygospodarowaliśmy kolejne pomieszczenie przy schodach i zaadoptowaliśmy na pralnię...i właściwie tyle zmian, bo można rzec, że ISKIERKA jest idealna. Pozdrawiam wszystkich **Iskierkowiczów**

Projekt: AJA »
Tytuł opinii: Opinia o projekcie AJA
Autor: Sławek - Cieszyn, dodano: 2011-03-28 16:47:49
ocena: AJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinieAJA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam :-)
Projekt AJA wybraliśmy ze względu na jego urodę i funkcjonalność. Już w czasie pierwszego przeglądania zamieszczonych projektów wzbudził nasze zainteresowanie i po przeglądnięciu setek innych z przyjemnością wróciliśmy do niego.
Projektant, który adaptuje go do naszych potrzeb, również nie szczędził mu słów uznania.
Na pewno zrezygnujemy z okien dachowych i balkonu, wokół domu będzie duży ogród co zapewni lepszy kontakt z przyrodą niż balkon. Na parterze hol będzie tworzył jedną otwartą przestrzeń z salonem, z wolno stojacym kominkiem umieszczonym centralnie a nie pod ścianą tak jak w projekcie. To główne założenia zmian, reszta to już drobiazgi.

« Poprzednia  1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 40  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma