Projekty domów: 15515, wersje: 32552    
Ponad 30.000 zadowolonych klientów.  
Polityka cookies
24 366 99 44
723-347-422
Największa społeczność budujących! 77820 użytkowników, 686907 zdjęć, 798767 komentarzy | mojabudowa.pl
Znajdź projekt
Projekt domu
Powierzchnia użytkowa
 -   m2
Garaż
Dach
Szerokość działki
 m
Max. wysokość budynku
 m
Max. powierzchnia zabudowy
 m2
« wstecz

opinie klientów

Opinie naszych klientów!
   Wszystkich opinii: 799
strona: 1 z 40 | Następna »
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.
Projekt: TOMCIO »
Tytuł opinii: Tomcio
Autor: Żaneta - Wola Kutowa, dodano: 2017-03-29 20:35:38
ocena: TOMCIO - projekty domów - opinieTOMCIO - projekty domów - opinieTOMCIO - projekty domów - opinieTOMCIO - projekty domów - opinieTOMCIO - projekty domów - opinie
Opinia: Wybraliśmy projekt Tomcio ponieważ w 100% spełnia Nasze oczekiwania zarówno w wygladzie elewacji jak również układzie pomieszczeń. Z racji warunków zabudowy - wysokość do kalenicy 8m , bedziemy jedynie zmieniac wysokość ścianek. Projekt przesłany w expresowym tempie i dobrej cenie.

Projekt: M74 WSCHÓD SŁOŃCA »
Tytuł opinii: Udany projekt
Autor: Robert - Wrocław, dodano: 2017-03-13 16:57:28
ocena: M74 WSCHÓD SŁOŃCA - projekty domów - opinieM74 WSCHÓD SŁOŃCA - projekty domów - opinieM74 WSCHÓD SŁOŃCA - projekty domów - opinieM74 WSCHÓD SŁOŃCA - projekty domów - opinieM74 WSCHÓD SŁOŃCA - projekty domów - opinie
Opinia: Bardzo dobry projekt,bliźniaczo podobny do DOMU W GROSZKU z innej firmy,ale ma strop teriva i dużo lepiej usytuowany komin w kotłowni pozwalający na łatwiejszą zmianę na paliwo stałe. Kuchnia nie jest częścią salonu co jest dzisiaj chyba w 99% projektach. Dodaliśmy strop nad garażem,żeby zrobić pokój na górze.Niestety strop jest w projekcie tylko z większym garażem. Zmniejszylismy dwa okna.

Projekt: APOLONIUSZ II »
Tytuł opinii: Apoloniusz 2 (lustro)
Autor: Marek - Borkowo Łost., dodano: 2016-12-05 21:20:41
ocena: APOLONIUSZ II - projekty domów - opinieAPOLONIUSZ II - projekty domów - opinieAPOLONIUSZ II - projekty domów - opinieAPOLONIUSZ II - projekty domów - opinieAPOLONIUSZ II - projekty domów - opinie
Opinia: Witam.
Projekt całkiem ciekawy,z zewnątrz mało co zmieniłem, taras z tyłu bedzie miał inny kształt,w jadalni dodaliśmy wykusz bedzie on o wymiarach ok 260x150 pod balkonem z jednej sypialni (cały oszklony).rezta bez zmian, może małe korekty..
Nie możemy doczekać sie budowy i jak on bedzie wyglądął podczas kolejnych etapów budowy.Na mojabudowa.pl bede prowadził bloga przez wszystkie etapy budowy.. jak czas pozwoli :)

Projekt: NIKO 2 »
Tytuł opinii: Zmiany
Autor: Sylwester - Rusiec, dodano: 2016-12-04 11:49:25
ocena: NIKO 2 - projekty domów - opinieNIKO 2 - projekty domów - opinieNIKO 2 - projekty domów - opinieNIKO 2 - projekty domów - opinieNIKO 2 - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt wybraliśmy ponieważ ma on prostą bryłę i jest odpowiedni dla małej rodziny. Wprowadziliśmy jednak kilka zmian... pierwsza to powiększony salon kosztem okna w łazience i druga to powiększony taras od strony kuchni i salonu (wysunięty dach oparty na dwóch dodatkowych kolumnach).


Projekt: SIELANKA »
Tytuł opinii: Projekt domu jednorodzinnego SIELANKA
Autor: Justyna - okolice Nowej Wsi Wielkiej, dodano: 2016-11-08 18:55:34
ocena: SIELANKA - projekty domów - opinieSIELANKA - projekty domów - opinieSIELANKA - projekty domów - opinieSIELANKA - projekty domów - opinieSIELANKA - projekty domów - opinie
Opinia: Witam, Projekt domu Sielanka jest naprawdę fajny. Troszkę zmian w nim można wprowadzić, ale są to zmiany jeszcze do przemyślenia... Jedynie minusikiem w tym projekcie jest zdecydowanie mały garaż (ale zawsze można go powiększyć) i brak spiżarki (tylko nawet nie ma gdzie jej usadowić). Generalnie jesteśmy zadowoleni z projektu.

Projekt: DOM PRZY MAKOWEJ 2 »
Tytuł opinii: dom przy makowej 2
Autor: rk - kw, dodano: 2016-11-03 11:20:33
ocena: DOM PRZY MAKOWEJ 2 - projekty domów - opinieDOM PRZY MAKOWEJ 2 - projekty domów - opinieDOM PRZY MAKOWEJ 2 - projekty domów - opinieDOM PRZY MAKOWEJ 2 - projekty domów - opinieDOM PRZY MAKOWEJ 2 - projekty domów - opinie
Opinia: projekt nas przekonał dużą przestrzenią salon+kuchnia+korytarz. Generalnie robimy 2 zmiany. prostujemy scianę "frontowę" żeby móc zmieścić duży rozkładany stół wzdłuż ściany. Wg nas bez sensu jest takie kolanko pomiędzy kuchnią i salonem. Poszerzamy też garaż żeby móc swobodnie zmieścić 2 samochody + postawić jakiś regał przy 1 ze ścian.

Projekt: Z7 35 »
Tytuł opinii: Zakup Projektu Z7 35
Autor: Robert - Warzymice, dodano: 2016-11-02 19:38:12
ocena: Z7 35 - projekty domów - opinieZ7 35 - projekty domów - opinieZ7 35 - projekty domów - opinieZ7 35 - projekty domów - opinieZ7 35 - projekty domów - opinie
Opinia: Podziekowanie dla P.Agnieszki za szybkie przesłanie rysunków szczegółowych i za konkretna oferte zakupu projektu.W projekcie zmiany będą polegac na powiększeniu salonu i przeniesieniu drzwi do pomieszczenia gospodarczego z kuchni.

reklama
Projekt: BRUNO 2 PS »
Tytuł opinii: BRUNO 2 PS
Autor: Mariusz - Komorczyn, dodano: 2016-10-04 09:17:07
ocena: BRUNO 2 PS - projekty domów - opinieBRUNO 2 PS - projekty domów - opinieBRUNO 2 PS - projekty domów - opinieBRUNO 2 PS - projekty domów - opinieBRUNO 2 PS - projekty domów - opinie
Opinia: Wspólnie z żoną wybraliśmy ten projekt ponieważ wizualnie na bardzo pasował. Prosta bryła z ciekawie wysuniętym garażem. Niestety projektanci nie ustrzegli się babola w postaci nieprzemyślanego podciągu w środku garażu przez co mieliśmy spory problem z wyborem/montażem bramy co tylko podwyższyło koszty wykonania tej bramy. Generalnie jesteśmy zadowoleni aczkolwiek mogło być lepiej.

Projekt: M146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I »
Tytuł opinii: M146A Błękitna rapsodia wariant I
Autor: Karolina - Płock, dodano: 2016-09-12 11:47:52
ocena: M146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I - projekty domów - opinieM146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I - projekty domów - opinieM146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I - projekty domów - opinieM146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I - projekty domów - opinieM146A BŁĘKITNA RAPSODIA - WARIANT I - projekty domów - opinie
Opinia: Spośród tysięcy projektów ten urzekł nas od razu. W każdym który wcześniej oglądaliśmy wprowadziliśmy mnóstwo zmian a w tym projekcie odpowiada nam praktycznie wszystko. Kuchnia ze spiżarnią otwarta na duży salon, duży taras, oddzielne WC, łazienka dla gości i druga tylko dla nas, garderoba przy sypialni z której jest wyjście na taras. Dwa. Strefa nocna jest odsunięta od dziennej co da na pewno w jakimś stopniu wyciszenie.pomieszczenie gospodarcze bylo rownie ważne jak dwu stanowisko garaz. Dobrym wykorzystaniem miejsca będzie szafa na korytarzu w której mozna przechowywać buty i okrycia wierzchnie. Z zewnątrz dom wygląda pięknie. Mamy nadzieję, że w praktyce będzie dobrze jak w naszych planach :) oby tylko nie było żadnych błędów w projekcie bo wiem że czasem tak się zdarza.

Projekt: LISANDRA 2M »
Tytuł opinii: lisandra 2m
Autor: grzegorz - kwidzyn, dodano: 2016-09-12 10:34:08
ocena: LISANDRA 2M - projekty domów - opinieLISANDRA 2M - projekty domów - opinieLISANDRA 2M - projekty domów - opinieLISANDRA 2M - projekty domów - opinieLISANDRA 2M - projekty domów - opinie
Opinia: Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt super. Polecam.

Projekt: KARMELITA DUO 2M »
Tytuł opinii: Karmelita duo 2m
Autor: Michał - Jaktorów, dodano: 2016-08-26 09:24:11
ocena: KARMELITA DUO 2M - projekty domów - opinieKARMELITA DUO 2M - projekty domów - opinieKARMELITA DUO 2M - projekty domów - opinieKARMELITA DUO 2M - projekty domów - opinieKARMELITA DUO 2M - projekty domów - opinie
Opinia: Znajomy architekt, który adaptuje ten projekt był zadowolony z projektu, nie znalazł w nim żadnych negatywnych rzeczy. Wentylacja w porządku, wysokość ścian, okien itd, również. Architekt powiedział, że rzadko zdarza się tak udany i przemyślany projekt.

Zmiany jakie robimy to dodanie okien w ścianach na strychu oraz w garażu. Boimy się, że może być to niedoświetlone ponieważ u nas ta strona będzie od strony północnej. Oprócz tego wahaliśmy się nad większym wykuszem lub balkonem nad salonem, ale ten balkon ma służyć do wietrzenia pokoju a nie opalania się, więc wszystko oprócz ww. okien, zostaje tak jak jest.

Wysyłka oraz kontakt z firmą IGN uważam za wzorowy, jestem zadowolony, że zakupiliśmy projekt w tej firmie. Szczerze polecam

Projekt: DOM W KANSAS »
Tytuł opinii: Dom W Kansas
Autor: Robert - Rzepin, dodano: 2016-08-26 08:17:42
ocena: DOM W KANSAS - projekty domów - opinieDOM W KANSAS - projekty domów - opinieDOM W KANSAS - projekty domów - opinieDOM W KANSAS - projekty domów - opinieDOM W KANSAS - projekty domów - opinie
Opinia: Potrzebowałem projektu na mały funkcjonalny domek. No i wizualnie musiał się czymś wyróżniać więc padło na dany projekt.Dla mnie jest wystarczający jeżeli chodzi o układ pomieszczeń. Wprowadziłem małe zmiany. Poszerzyłem dom o metr tak aby sypialnie na poddaszu były troszkę większe, połączyłem dwie łazienki na gorze tak aby powstała jedna i dodałem w niej okno dachowe oraz poszerzyłem dolną łazienkę kosztem gabinetu. Reszta została tak jak w oryginale.

Projekt: M131 MAJOWY »
Tytuł opinii: opinia majowy
Autor: andrzej - Tłuszcz, dodano: 2016-08-18 16:58:26
ocena: M131 MAJOWY - projekty domów - opinieM131 MAJOWY - projekty domów - opinieM131 MAJOWY - projekty domów - opinieM131 MAJOWY - projekty domów - opinieM131 MAJOWY - projekty domów - opinie
Opinia: dom jest w pełni optymalnym rozwiązaniem dla rodziny z dziećmi lub dla osób które już dzieci się wyprowadziły,nie znoszę schodów ,przyjazne rozwiązania i dla małych dzieci i dla osób starych i niedołęznych

Projekt: AS V NF40 »
Tytuł opinii: AS V nf40
Autor: Gosia - Płock, dodano: 2016-07-12 10:13:13
ocena: AS V NF40 - projekty domów - opinieAS V NF40 - projekty domów - opinieAS V NF40 - projekty domów - opinieAS V NF40 - projekty domów - opinieAS V NF40 - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt dostarczony szybko. Spełnia nasze oczekiwania. Aczkolwiek będziemy poszerzać balkon - z 90 cm na 115.

Projekt: KARMELITA MAŁA »
Tytuł opinii: Karmelita Mała
Autor: Agnieszka - Żyrardów, dodano: 2016-06-20 20:25:04
ocena: KARMELITA MAŁA - projekty domów - opinieKARMELITA MAŁA - projekty domów - opinieKARMELITA MAŁA - projekty domów - opinieKARMELITA MAŁA - projekty domów - opinieKARMELITA MAŁA - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt otrzymałam kilka dni po dokonaniu wpłaty. Najbardziej odpowiadał nam układem pomieszczeń. Jedyne zmiany jakich zamierzamy dokonać to poszerzenie garażu o 1 m w szerokości. Pomieszczenie nad garażem będzie jedną wielką garderobą. Poza tym innych zmian nie planujemy.

Projekt: SASZA »
Tytuł opinii: Sasza
Autor: Kamil - Płock, dodano: 2016-05-31 21:05:56
ocena: SASZA - projekty domów - opinieSASZA - projekty domów - opinieSASZA - projekty domów - opinieSASZA - projekty domów - opinieSASZA - projekty domów - opinie
Opinia: W wykuszu pojawią się drzwi balkonowe, nieco powiększę część garażową.

Projekt: SOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE »
Tytuł opinii: IDEALNY
Autor: PAULINA - Jedlicze, dodano: 2016-04-07 19:55:13
ocena: SOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieSOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieSOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieSOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinieSOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE - projekty domów - opinie
Opinia: PROJEKT SOSENKA I WERSJA A PALIWO STAŁE JEST DLA NAS IDEALNY.ZAPROJEKTOWANY W SAM RAZ DLA NASZEJ 4 OSOBOWEJ RODZINKI. ZMIAN NIEWIELE I TYLKO KOSMETYKA:

WYGOSPODAROWANIE SPIŻARKI KOŁO KUCHNI
ZMIANA ILOŚCI OKIEN I ICH UMIEJSCOWIENIA

DOMEK WYDAJE SIĘ BARDZO FUNKCJONALNY. KAŻDY CM WIEMY JAK JUŻ WYKORZYSTAMY. JESTEŚMY NIM ZACHWYCENI. START BUDOWY JESIEŃ 2016, NA RAZIE JESTEŚMY NA ETAPIE PAPIEROLOGI.

TAKŻE BIURO IGN OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE. NADMIENIĘ ŻE Z ICH OFERTY KORZYSTAMY JUŻ 2 RAZ...POLECAM W 100%.

Projekt: BELLA »
Tytuł opinii: projekt
Autor: Remigiusz - Zielona Góra, dodano: 2016-03-20 06:57:46
ocena: BELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinieBELLA - projekty domów - opinie
Opinia: projekt bardzo ładny. garaż poszerzę o 0,5mb. przed wejściem zastosuję słup zamiast podciągu( przewieszenia. pozdrawiam

Projekt: G41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY »
Tytuł opinii: Opinia na temat budynku garażówo gospodarczego G41
Autor: Kazimierz - Siedlce, dodano: 2016-03-02 11:55:22
ocena: G41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY - projekty domów - opinieG41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY - projekty domów - opinieG41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY - projekty domów - opinieG41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY - projekty domów - opinieG41 - BUDYNEK GARAŻOWO - GOSPODARCZY - projekty domów - opinie
Opinia: Zakupiony projekt w pełni spełnia oczekiwania inwestora. W związku tym, że inwestor chciałby wykorzystywać poddasze budynku w celu rozwijania swojego hobby, w połaci dachowej zostanie zamontowanych kilka okien połaciowych w celu uzyskania większego dostępu do oświetlenia naturalnego. Poddasze zostanie też docieplone wełną mineralną o grubości 20 cm. Budynek będzie podłączony do sieci wodno- kanalizacyjnej i będzie w nim wykonana łazienka. Większa z połaci dachowych będzie zlokalizowana od strony południowej i zostanie wykorzystana do zamontowania na niej paneli słonecznych do produkcji energii elektrycznej.

Projekt: M157B NA POŁUDNIE - WARIANT II »
Tytuł opinii: M157B-na południe
Autor: Zdzisław - Iława, dodano: 2016-02-24 09:20:16
ocena: M157B NA POŁUDNIE - WARIANT II - projekty domów - opinieM157B NA POŁUDNIE - WARIANT II - projekty domów - opinieM157B NA POŁUDNIE - WARIANT II - projekty domów - opinieM157B NA POŁUDNIE - WARIANT II - projekty domów - opinieM157B NA POŁUDNIE - WARIANT II - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt bardzo ładny, funkcjonalny, bryła budynku elegancka. Duży koszt dachu wymusza na inwestorze konieczność wykorzystania poddasza, w związku z tym nie ma praktycznie miejsca na zlokalizowanie w miarę wygodnej klatki schodowej (jakoś sobie poradzimy). W projekcie zmienię:
- wydzielę z aneksu kuchennego małe zamknięte pomieszczenie spiżarni,
- wydzielę z pom. technicznego (kotłowni) małe pomieszczenie wc w ten sposób nie wprowadzam gości do pomieszczeń intymnych (sypialnie, łazienka)pozdrawiam Zdzisław

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 40  Następna »

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. zobacz regulamin (4.4)
Bezpieczne zakupy w internecie!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności,
że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Nowe zdjęcia na blogach
Lista zdjęć z blogów naszych klientów.



 
 » zgłoś błąd na stronie
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Bezpieczeństwo :: Ochrona danych
Polityka prywatności :: Zwroty, reklamacje :: Regulamin :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
akceptujemy płatności.pl akceptujemy płatności eCard akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer
IGN Projekty Domów - xhtml IGN Projekty Domów - css
Rzetelna firma