Projekty domów: 15005.  Ponad 40.000 zadowolonych klientów.   Polityka cookies
24 366 99 44
733 530 422
Pytanie do projektu
GROSZEK Z GARAŻEM
Akceptuję regulamin serwisu IGN Projekty
Wyrażam zgodę na otrzymanie oferty i kontakt pracownika serwisu IGN Projekty.
projekt GROSZEK Z GARAŻEM - 109.00m2 blogów budowlanych: 33
- nr 183 - autor: Katarzyna Herba-Janiak
dostępność: dostępny
+ Dodaj do notesu
2 420,00
od 2 299,00
Promocja do dnia 31-12-2018
ZAMÓW PROJEKT
Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów,
którzy kupili projekt i zdecydowali się podzielić swoją opinią.

Tytuł: A jednak Groszek
Autor: Agnieszka - Szczecinek, dodano: 2011-08-18 15:05:44
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Po wielu poszukiwaniach wróciliśmy do projektu Groszek dlatego,że ni musimy wprowadzać w nim dużo zmian.Planujemy wyprostować narożnik w salonie i z części garderoby zrobić garderobę z wejściem w przylegającym w drugiej części garderoby będzie składzik


Tytuł: pyszny Groszek :)
Autor: Monika - Garwolin, dodano: 2009-11-12 14:43:56
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Groszek jest kwintesencją tego czego oczekujemy z mężem od projektu domu :). Jest prosty, funkcjonalny, ma wszystko to jest potrzebne dla domu- kotłownię, dzięki której nie trzeba pchać się w dodatkowe koszta podpiwniczenia.
Zmian praktycznie wprowadzać nie będziemy, no może przedłużymy garaż, bo jednak ciut więcej przestrzeni się w nim przyda.A tak poza tym, zostaje tak jak jest w projekcie.
Super jest również to, że Groszek nie musi na zawsze pozostawać parterówką- w miarę potrzeby i możliwości finansowych, staje się sporym domkiem z użytkowym poddaszem.
Dla nas jest to domek w pełni zaspokajający nasze potrzeby jako dalszego użytkownika :).


Tytuł: GROSZEK wymarzony dom
Autor: OLA - Władysławowo, dodano: 2009-03-05 10:17:34
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Długo zastanawialiśmy się nad wyborem wymarzonego domu, ale wreszcie sie udało Jest nim Groszek Na początku poszukiwaliśmy innego projektu o zupełnie innej bryle i funkcjonalności pomieszczeń Mamy dużą i przestronną działkę (30 arów) a Groszek idealnie do niej pasuje Bedzie sie pięknie prezentował między innymi dzięki swojej rozłożystej bryle W wyborze tego projektu przekonało mnie czytanie i na bieżąco śledzenie blogów tego domku Znalazłam tam mnóstwo pomysłów i podpowiedzi co do tego projektu a jego funkcjonalnośc i rozmieszczenie pomieszczeń pomogło w ostatecznej decyzji
Zastanawialiśmy sie nad kilkoma zmianami ale w ostateczności bEdzie to tylko powiększenia okna tarasowego z 230cm na 360cm Już widzę to okno w moim domku Tyle światła i przestrzeni poprostu pięknie Druga zmiana to leksfery w garażu w postaci 3 okien żeby doświetlić garaż Na wiosnę zaczynamy budowę Niemogę się tego już doczekać Zachęcam do kupna tego projektu bo jest naprawdę funkcjonaly i przestronny a zarazem skromny i efektowny
Pozdrawiam wszystkich Groszkowiczów oraz szybkiej budowy bez zbędnych problemów


Tytuł: idealny dla nas projekt
Autor: Adam - Bachowice, dodano: 2008-08-15 19:48:17
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt groszek jest rewelacyjny jeszcze nie zaczęliśmy budowy czekamy na pozwolenie dodaliśmy piwnice pod salonem idealnie pasuje do terenu systemu kominowego nie trzeba poszerzać tylko więcej kształtek wejdzie bo zostanie tylko przedłużony do piwnicy Budować będę sam akurat tak się składa że jestem właścicielem firmy budowlanej i dużo zostanie w kieszeni


Tytuł: opinia projektu groszek
Autor: karol - Pułtusk, dodano: 2008-03-05 18:54:39
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Jestem bardzo zadwolony z projektu ,, Groszek,, jednak powiekszyłem kuchnię poprzez zlikwidowanie pomieszczenia gospodarczego i przeniesienie go za garaz.Poza tym pomieszcenia są własciwie rozmieszczone. Dzieki przeniesienu pomieszczenia gospodarczego na poddaszu uzyskałem nowe pomieszecnie , ktore zaadaptuje na garderobę .


Tytuł: Groszek-wymażony dom!
Autor: Dominika - Trójczyce, dodano: 2007-08-29 11:41:43
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Projekt Groszek wpadł nam w oko w momencie, kiedy rozpoczęliśmy poszukiwania odpowiedniego projektu. Miał to być niewielki ale przestrzenny domek z użytkowym poddaszem-i taki właśnie jest Groszek. Jest kilka rzeczy, które planujemy zmienić jak np.połączyć zbyt małą, naszym zdaniem, toaletę z garderobą w pokoju nr11 i zrobić tam większą garderobę z osobnymi drzwiami wychodzącymi na hall. W hallu umieścimy schody kręcone chromoniklowe z drewnianymi trepami,które mąż zrobi sam. Taras będzie w formie wielokąta, troszkę powiększony. Pod pomieszczeniem pomocniczym będzie piwnica z kotłownią z wejściem od zewnątrz, tak aby w pomieszczeniu pomocniczym zrobić pralnię i spiżarkę, które będą oddzielone ścianką działową. Bardzo podaba nam się rozkład pomieszczeń, dużym plusem jest duża kuchnia od północy. Ciekawe jest również poddasze z jego podłużnymi pokojami. Podsumowując, jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu i już nie możemy doczekać się budowy naszego wymażonego domu! Gorąco polecamy ten projekt, życzymy sukcesów w budowie! Pozdrawiamy!


Tytuł: Groszek
Autor: Michał - Maciejewski, dodano: 2007-01-29 19:49:58
ocena: GROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinieGROSZEK Z GARAŻEM - projekty domów - opinie
Opinia: Ten domek wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Planuje budować w 2 etapach. Na parterze połączę pokoje 6 i 7 a ścianę nośną między nimi zastąpię nadprożem (bardzo ciekaw jestem efektu końcowego tego rozwiązania). W ten sposób otrzymam sporą sypialnię. Aby powiększyć łazienkę planuje przesunąć jej ścianę w stronę sypialni. Na parterze pozostanie jeszcze jeden (jak na razie) wolny pokój :) Toaletę wydłużę kosztem zmniejszenia wnęki w wolnym pokoju (11) - będzie nieco mniej krępująca.
Zastanawiam się także nad zmianą lokalizacji kominka, ale niestety nie obędzie się to bez wpływu na funkcjonalność poddasza. W projekcie przedstawiona jest propozycja jego zagospodarowania (2 pokoje po ~10m2 i łazienka 4m2, liczone do wysokości bodajże 1,65m). Metraż zamierzam nieco zwiększyć dodając "trochę" centymetrów do wysokości budynku. No! Zobaczymy jak to będzie! Zachęcam do wyboru tego projektu!
Pozdrawiam!

Wydawca/właściciel serwisu IGN Projekty Domów nie ponosi odpowiedzialności za wpisy i wypowiedzi użytkowników działu "opinie". Umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach IGN Projekt jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na ich publikację. właściciel serwisu IGN Projekty domów zastrzega sobie prawo do usunięcia i moderowania wpisanych treści bez podawania przyczyn.
Ustaw dom
wobec stron świata »
GROSZEK Z GARAŻEM - WERSJE/CENNIK:
wersje projektu min. wymiary działki (m) garaż stan surowy zamknięty wysyłka cena brutto promocja
Wersja A (nachylenie dachu 30 st.) 22.70x23.10 1-st.
154136 zł*
GRATIS 3-5 dni
2 299,00 zł
Promocja do dnia 31-12-2018 zamów
Wersja A (nachylenie dachu 35 st.) 22.70x23.10 1-st. -
GRATIS 3-5 dni
2 327,50 zł
Promocja do dnia 31-12-2018 zamów
Wersja B - garaż 2st. (nachylenie dachu 30 st.) 25.20x23.10 2-st. -
GRATIS 3-5 dni
2 394,00 zł
Promocja do dnia 31-12-2018 zamów
Wersja B - garaż 2st. (nachylenie dachu 35 st.) 25.20x23.10 2-st. -
GRATIS 3-5 dni
2 422,50 zł
Promocja do dnia 31-12-2018 zamów
* podany koszt budowy jest kwotę netto i zależy od rodzaju materiałów, miejsca i sposobu budowy!
Największa społeczność budujących! 96583 użytkowników, 779376 zdjęć, 871741 komentarzy | mojabudowa.pl
BLOGI: 
Dom z projektu GROSZEK Z GARAŻEM budują (33):
groszekwojtar
odwiedzin: 243828
wpisów: 486
groszek
odwiedzin: 704268
wpisów: 377
groszeknosek
odwiedzin: 435938
wpisów: 280
dagunia
odwiedzin: 98582
wpisów: 232
kamiola
odwiedzin: 68540
wpisów: 206
groszkowo
odwiedzin: 221655
wpisów: 186
groszeczek
odwiedzin: 185246
wpisów: 146
groszek.nr1
odwiedzin: 98267
wpisów: 120
rodzinnygroszek
odwiedzin: 117927
wpisów: 89
groszekwiekszy
odwiedzin: 37948
wpisów: 79
kasiagroszek
odwiedzin: 108140
wpisów: 73
orzingroszek
odwiedzin: 143638
wpisów: 69
groszekagi
odwiedzin: 44214
wpisów: 65
groszek14
odwiedzin: 56618
wpisów: 63
kasia51287
odwiedzin: 35111
wpisów: 58
groszekimy
odwiedzin: 34486
wpisów: 52
groch
odwiedzin: 48884
wpisów: 36
lilka
odwiedzin: 36647
wpisów: 35
naszdomek-groszek
odwiedzin: 115763
wpisów: 33
budujesegroszka
odwiedzin: 16587
wpisów: 33
Zobacz wszystkich użytkowników opisujących budowę domu GROSZEK Z GARAŻEM »
Opisz swoją budowę, dziel się doświadczeniami i pokazuj zdjęcia domu!
Załóż konto w serwisie mojabudowa.pl i pisz swój internetowy dziennik budowy!
mojabudowa.pl

28 dni na zwrot projektu Masz 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie projektu. Aby zgłosić zwrot projektu wystarczy zadzwonić. Bezpieczne zakupy w internecie!
Zwracając projekt nie ponosisz żadnych kosztów. Wyślemy do Ciebie naszego kuriera!
gwarancja najniższej ceny Gwarantujemy Państwu, że wszystkie dostępne u nas projekty domów, sprzedawane są po cenach ustalonych przez autorów. Dzięki Gwarancji Najniższej Ceny, mogą Państwo dokonać zakupu z poczuciem pewności, że sprzedawanych przez nas projektów nie kupią Państwo taniej w innych sklepach i biurach projektowych.
Jeśli znajdą Państwo taki sam projekt w niższej cenie, prosimy o zgłoszenie pod numer telefonu: 24 366 99 44
Dlaczego warto u nas kupować?

Znajdź projekt dopasowany do Twoich potrzeb! Oferujemy szeroką gamę projektów domów parterowych, z poddaszem użytkowym, domów energooszczędnych i nowoczesnych oraz wiele innych. Aby spełnić Państwa oczekiwania przygotowaliśmy szeroką bazę projektów, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie niezależnie od oczekiwań i możliwości finansowych. Możesz wybierać spośród ponad 16000 gotowych projektów domów.

Proponowane przez nas projekty domów sprzedawane są w kompletach, zawierających 4 egzemplarze, wykonane zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Projekty domów, które oferujemy zostały przygotowane przez najwyższej klasy projektantów. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technologicznym nasze projekty pozwolą Ci zbudować dom energooszczędny i tani w eksploatacji. Biuro projektów IGN PROJEKT zadbało, aby wszystkie gotowe projekty domów pozwalały na tanią budowę trwałych budynków o wysokiej jakości architektonicznej.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.
 
 » reklama na projekty.ign.com.pl
Jak zamawiać :: Płatności :: Dostawa gratis! :: Regulamin :: Polityka Prywatności
Zwroty, reklamacje :: RSS :: O sklepie :: Mapa strony :: kontakt
Płatności DotPay akceptujemy płatności Visa akceptujemy płatności Mastercard akceptujemy płatności mTransfer